9. ATLETSKA ULIČNA TRKA UGLJEVIK: Start 17. avgusta, rane prijave do 10. avgusta

Ulična trka u Ugljeviku je jedna od najvećih manifestacija u ovom gradu gdje se pruža mogućnost da učestvuju svi bez obzira na godine.

485

Moje trčanje – trcanje.net

Trke sa distancama na 5km i 10km (sa startom u 19 sati) organizuje udruženje Crossfit iz Ugljevika, na čelu sa domaćim svestranim sportistom Mladenom Stevanovićem. Generalni pokrovitelj trke je Opština Ugljevik.

U Ugljeviku posebno ističu i raduju se tome što svake godine vide sve više mladih koji trče ulicama Ugljevika, te tako kroz sport promovišu zdravlje, sebe i grad.

Mladen Stevanović

– Trčanje moraš da voliš da bi se i rekreativno bavio, a ne samo profesionalno. Ali isto tako mislim da ga možeš zavoliti bez obzira na godine i kad si počeo sa trčanjem. Svaki osvojeni kilometar i svaka osvojena medalja će vas gurati dalje da budete još bolji i brži. Trudimo se da iz godine u godinu unapređujemo saradnju i sa drugim gradovima, da svake godine brojimo više takmičara, da promovišemo vrijednosti koje jačaju sportski duh i prijateljstvo među djecom, odraslima i podstičemo mlade da usvajaju navike zdravog života i sporta, kaže Mladen Stevanović.

Staza i prijave

Trasa trke na 5K je jedan, a na 10K dva kruga. Trke nisu limitirane brojem učesnika. Rane prijave su u toku i do 10. avgusta garantuju majicu u startnom paketu.

Link za prijave kao i više detalja možete pronaći OVDJE.

Vaši komentari

Banner