GBT PROLJETNI REGIONALNI TRKAČKI IZAZOV

Tim Moje trčanje – trcanje.net i renomirani domaći brend sportske opreme GBT te pozivaju da prihvatiš proljetni trkački “Izazov”. Zimskim treningom ostvari svoje proljetne trkačke ciljeve. Istrči najviše kilometara do kraja aprila/travnja (30.04.2019.) i osvoji jednu od četiri personalizirane majice za trčanje. 

PRIJAVA NA IZAZOV

PRAVILA IZAZOVA
– U novogodišnjem trkačkom “Izazovu” mogu učestvovati svi trkači sa teritorije bivše Jugoslavije.
– U konkurenciju za nagradu ulaze samo trkači/trkačice koji ispune limit od 150km mjesečno (odnosno u ovom slučaju minimalno 600km).
Pobjednici proteklog novogodišnjeg trkačkog “Izazova” (koji su već osvojili personalizirane majice) ne ulaze u konkurenciju za nagrade novog “Izazova”, ali su pozvani učestvovati.
– Profil Endomondo korisnika mora biti potpun sa validnim imenom i prezimenom koje se može povezati sa profilima na društvenim mrežama.
– Za konkurisanje u nagradnoj igri “Izazova” možete se prijaviti najdalje do 31. januara/siječnja 2019 Naknadne prijave za nagradu neće se uvažavati iako možete sudjelovati u “Izazovu”.
– Svi trkači sa nerealnim rezultatima – kilometražom će biti diskvalificirani bez upozorenja.
– Personaliziranom majicom će biti nagrađeni po dvoje trkača sa najvećom pređenom kilometražom u muškoj i ženskoj konkurenciji. Ukoliko kriteriji minimalne kilometraže u jednoj od kategorija ne budu zadovoljeni nagrade neće biti dodijeljene trkačima/trkačicama ispod limita.
– “Izazov” traje dok ne proglasimo pobjednika. U računicu za plasman uzimamo samo one trkače koji su u tom trenutku uvršteni u tabelu.
– Pobjednici “Izazova” će biti objavljeni na web stranici Moje trčanje – trcanje.net početkom maja/svibnja 2019. godine.


UPUTE ZA NOVE KORISNIKE

Ukoliko koristite neku drugu aplikaciju svoje treninge možete sinhronizirati sa novim Endomondo računom na dva načina:
1. Direktno u postavkama u opciji povezivanje – connect za Garmin, Fitbit te myfintesspall, mapmyfitness…
2. Ukoliko koristite mobitel pri trčanju putem besplatne android aplikacije na SyncMyTracks (Nike+, Polar, Strava, Runkeeper, Runtastic, Sports tracker, Movescount, my coach…) ili putem usluge tapiriik.com gdje je potrebno uraditi manualnu sinhronizaciju.

Želimo svima puno pređenih kilometara i da ovaj “Izazov” postane oblik motivacije za cijelu trkačku zajednicu.
Iako su članovi tima Moje trčanje redovni učesnici “Izazova”, ne ulazimo i u konkurenciju za nagrade.

LISTA TRKAČA

NAPOMENA: Morate biti prijavljeni na Endomondo kako biste vidjeli poredak trkača.

ARHIVA IZAZOVA
GBT NOVOGODIŠNJI REGIONALNI TRKAČKI IZAZOV
PRVI REGIONALNI GBT TRKAČKI IZAZOV
Ljetni festival trčanja
Utrči u proljeće
Novogodišnji izazov
Septembar 2017
August 2017
Juli 2017
Juni 2017
Maj 2017
Aprli 2017
August 2016