4. BANJA LUKA MARATON: Nazarov i Sodermark pobjednici na 42.195m; trkači ostali bez rezultata

U Banjaluci je danas u organizaciji TRK-a održan 4. po redu Banja Luka maraton.

2791

Moje trčanje – trcanje.net

Osim maratona su u Banjaluci održani još: Banjalučki polumaraton 21,1K, Banjalučkih 10K, te štafeta na 10km (dva člana).

Od organizatora smo dobili poredak najboljih u svim disciplinama, ali ne i vremena, koja neće imati ni ostali trkači – učesnici ove manifestacije. Po navodima ispred organizatora bilo ih je preko 600.

– Bez rezultata smo zbog greške na spiskovima i raspodjeli takmičarskih brojeva. Ne mogu nikoga drugog kriviti, to je problem komunikacije unutar naše organizacije, rekao je za Moje trčanje Miloš Lolić, direktor Banja Luka maratona.

Najbolji na maratonu su bili u muškoj kategoriji: 1. Aleksander Nazarov, 2. Aleš Zelenik, 3. Nedžad Polić. Najbrže maratonke su: 1. Frida Sodermark, 2. Bobana Kovačević, 3. Dragana Roljić.

Među muškima u polumaratonu najbrži su bili: 1. Amir Muminović, 2. Dražen Pezer, 3. Gian Marco Fusaro. Snježana Pisarić je bila najbrža polumaratonka, druga je Ana Vračar, a treća Edit Reischutz.

Deset kilometara najbrže je istrčao Mlađen Samardžić, drugi je bio Kristijan Roljić i treći Đorđe Ćerić. Među ženama je najbrža bila Kristina Podvorac, druga je bila Jelena Kosić, a treća Anita Novaković.

U štafetoj trci na 10km sa po dva člana najbrži su bili “Team MM” (Miloš Veleušić i Milica Grbić – mix kategorija), zatim “Čiča i Miča” (Boriša Lukač i Gvozden Zolak – muška kategorija) i “In Shape” (Branka Blagojević i Tea Trifković – ženska kategorija).

Vaši komentari

Banner