2. kolo TRK LIGE u Banjaluci: Trkači opet u humanitarnoj akciji

Trkački rekreativni klub iz Banjaluke organizuje drugo kolo humanitarne TRK LIGE koje će biti održano u nedjelju, 22. oktobra sa početkom od 10:00 časova.

792

Moje trčanje – www.trcanje.net

Kao i u prvom kolu, učesnici će moći da podrže i pomognu rad jednog od humanitarnih udruženja iz Banjaluke: Budimo ljudi (Danijela i Nikola), Udruženje samohranih roditelja “Ponos”, Udruženje za pomoć licima sa autizmom  “Djeca svjetlosti” i Centar za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama “Dajte nam šansu – Zvjezdice”.

Svaki učesnik koji je učestvovao u prvom kolu je već dobio humanitarni broj po svom izboru, uplata za drugo kolo je minimum 5 KM, a po želji se može uplatiti i veća suma. Novac se uplaćuje direktno humanitarnoj organizaciji gdje su se već podizali brojevi za trku ili na licu mjesta na dan trke. Ukoliko uplaćujete učešće u organizaciji na dan trke, potrebno je da donesete potvrdu o uplati na dan trke.

Novi učesnici koji žele da se od ove trke priključe ligi, po svoj broj treba da odu u organizaciju koju žele da podrže i uplate za učešće iznos od 10 KM. Uplata se može izvršiti i putem žiro računa organizacije. Suma koju je učesnik uplatio se ne objavljuje ukoliko on to ne želi.

Organizatori podsjećaju da se brojevi čuvaju za naredne trke.

“Svaka trka je revijalnog, a ne samo takmičarskog karaktera i otvorena je za sve građane. Prva je održana u septembru, a nakon oktobarske su planirane još tri – u novembru, decembru i februaru. Plan je da se TRK LIGA nastavi i u proljećnom periodu sve do juna. Trke će se uglavnom održavati u parku  ‘Mladen Stojanović’, ali planirane su i neke druge lokacije”, kažu organizatori, i dodaju:

Planirano je bodovanje po svakom kolu, a za ukupan plasman pojedinog učesnika računa se najmanje sedam kola. Na kraju svakog kola pobjednike očekuju pokloni, a na kraju lige pehari za najbolje.”

Dužina staze za djecu je 200 i 400 metara, a za odrasle 5 km.

Prijaviti se možete na stranici: http://www.trkbanjaluka.com/

Vaši komentari

Banner