Želite li trčati maraton na Kineskom zidu ili negdje drugo širom svijeta?

Nakon pet godina uspješno organizovanih trkačkih ekskurzija u regiji i šire, u saradnji sa beogradskom turističkom agencijom za trkače „Run Away“ , udruženje „Marathon“ će u 2018. godini trkačima ponuditi još veći broj ekskurzija na najatraktivnije destinacije širom svijeta, uključujući Lisabon, Barselonu, Pariz, Moskvu, Atinu, Prag, Amsterdam, Peking i druge destinacije.

3883
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

U skladu sa rastućim interesom i upitima trkača, u 2018. godini udruženje „Marathon“ Sarajevo će svoju ponudu međunarodnih trkačkih ekskurzija za trkače iz BiH obogatiti najatraktivnijim destinacijama širom svijeta, poput Tajlanda, Šangaja, maratona duž Kineskog zida, Madrida, Geteborga, Temišvara, Pariza, Praga ili Amsterdama.

Ekskurzije će biti organizovane u saradnji sa uglednom turističkom agencijom iz Beograda, „Run Away“, čiji mladi i ambiciozni trkački tim već duži vremenski period kreira i organizuje kvalitetna putovanja za trkače iz regiona na trke širom svijeta.

– Zahvaljujući ovoj saradnji trkači iz BiH će imati na jednom mjestu ponuđeno 15 vrlo atraktivnih destinacija godišnje za trčati, a paketi će obuhvatiti sve što im treba (startnina, prevoz, smještaj, dodatni sadržaj na licu mjesta), a sve to uz odlično druženje sa trkačima iz cijelog regiona i povoljne cijene. Kao odgovor na brojne upite iz naše trkačke zajednice odlučili smo ponuditi trkačima „one stop shop“ servis za sve što trkačima treba kada su u pitanju ekskurzije i putovanja na trke širom svijeta. Pored naših tradicionalnih ekskurzija širom regije, odlučili smo da ovu uslugu za trkače podignemo na jedan viši nivo, i to kroz saradnju sa onima koji se profesionalno bave putovanjima trkača pri čemu smo turističku agenciju „Run Away“  prepoznali kao idealnog partnera, istakla je Nadija Hadžijamaković, projektna menadžerica udruženja „Marathon“.

Ideja iza samog koncepta je pružanje kvalitetne usluge trkačima, koja podrazumijeva pripremu kompletno organizovanih putovanja na željene trke, uključujući  prevoz, smještaj, obilazak atraktivnih turističkih lokacija, druženja  sa trkačima iz svih zemalja regije i ostatka svijeta, upoznavanje sa članovima trkačkih klubova u gradu koji posjećuju te mnogim drugim beneficijama.

– U prvih godinu dana sa nama su putovali trkači iz čak 11 različitih zemalja, a najviše iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije. Sada želimo da ljudima sa ovih prostora dodatno olakšamo da učestvuju na maratonima i polumaratonima i druže se sa trkačima iz cijelog svijeta. Da bi njihovo zadovoljstvo bilo na što višem nivou uspostavili smo saradnju sa “Marathon” timom, jer prepoznajemo da nas spajaju iste ambicije i vrijednosti, gdje su trkači uvijek na prvom mjestu. Sigurni  smo da ćemo zajedničkim snagama omogućiti maratoncima iz BiH da još više uživaju u svom omiljenom sportu na najatraktivnijim svjetskim destinacijama, ističu iz turističke agencije Run Away.

Više informacija o ponuđenim destinacijama te svim modalitetima, uključujući rezervacije, cijene i druge važne informacije bit će dostupne za nekoliko sedmica na web stranici, a da biste vidjeli šta vas očekuje i o kakvim putovanjima se radi možete odmah posjetiti ovu web stranicu.

Iz tima udruženja „Marathon“ ističu kako su svi zainteresirani trkači širom BiH dobrodošli da se priključe zajedničkim ekskurzijama i na taj način, po najpovoljnijim cijenama, steknu nova trkačka iskustva, upoznaju nove kolege iz cijelog regiona i dobiju nove trkačke medalje.

Za sve dodatne upite možete se obratiti i putem Facebook stranice udruženja Marathon ili putem e-maila: info@sarajevomarathon.ba.

Vaši komentari

Banner