TESTIRAJ NIKE MODEL ZA TRČANJE U ZIMSKIM USLOVIMA

Toplo ljeto i dugi dani su iza nas. Temperature u padu, oblaci, kiša i vjetar su neizostavan dio svakodnevnice. Ukoliko ipak uspiješ da se motivišeš i natjeraš da trčiš, uprkos vremenskim prilikama, bićeš ispunjen obnovljenom pozitivnom energijom, poboljšanom (unaprijeđenom) formom i snažnijim imunološkim sistemom.

1028

Postavlja se pitanje – kako zapravo pronaći motivaciju za trčanje tokom jeseni?

Moje trčanje – trcanje.net

Na šta treba da paziš kada trčiš po hladnom i kišovitom vremenu? Koji je najbolji način održavanja forme i na šta treba da obratiš pažnju prilikom izbora jesenje obuće i odjeće za trčanje? Da budu vodootporne? Prepoznatljive tokom trčanja po mraku?

Bilo da treniraš za (polu)maraton ili planiraš kratko jutarnje trčanje, trkač može da izabere model koji najviše odgovara njegovom tipu trčanja.

U nedjelju, 18. 11. dođi u Sarajevo City Centar i imaš mogućnost da se upoznaš sa najnovijim NIKE modelima patika za trčanje.

Od 11h do 16h  učestvuj u FREEZE YOUR RUN aktivaciji.

Imaš mogućnost da testiraš nove Shield modele iz NIKE RUN UTILITY PACK kolekcije – namijenjene trčanju u zimskim uslovima, ali i da osvojiš vrijedne nagrade.

Za učešće u aktivaciji se prijavi na licu mjesta, preko škole trčanja „Klix“ ili u Nike shopu do 18. 11. (18+).

Fotkaj se u našem NIKE FREEZE corneru, fotku objavi na svom insta profilu uz obavezne hashtagove #runutility #NikeShield, #nikeshopsarajevo i najkreativniju fotku očekuje super iznenađenje.

Svi učesnici će imati priliku da ostvare dodatne pogodnosti pri kupovini u Nike shopu na dan aktivacije.

Uz korisne savjete i izbor adekvatnih modela iz nove Nike Utility Running Pack kolekcije, zavoljećeš trčanje po kiši.

Neka ništa ne zaustavi tvoju trku.

Čekamo te 18. 11. na super druženju u Sarajevo City Centru.

Vaši komentari

Banner