NOVOGODIŠNJI IZAZOV: Završeno 2. regionalno i ukupno 11. MT takmičenje

Zaključno sa posljednjim danom u prošloj godini je okončan još jedan regionalni trkački izazov pod vodstvom Moje trčanje – trcanje.net, odnosno “Novogodišnji GBT trkački izazov” na endomondo.com.

1493
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Ovo je bio 2. regionalni, a ukupno 11. Izazov. Trajao je dva mjeseca, a najbolji su za nagradu trebali istrčati minimalno 300km.

Personaliziranom majicom (čiji je sponzor sportska oprema GBT) će biti nagrađeni Ljubiša Lukić (872km) i Manuel Čarđić (830km) u muškoj te Dijana Manđeralo (324km) i Biljana Kumer (307km) u ženskoj konkurenciji.

Molimo dobitnike nagrade da nam se jave u facebook inbox ili e-mail (mojetrcanje@gmail.com) sa sljedećim podacima: adresa stanovanja, broj telefona, veličina majice.

Čestitamo dobitnicima, a ostalima želimo više sreće u sljedećem Izazovu koji ćemo uskoro objaviti. Pozivamo sve da učestvuju bez obzira na jurnjavu za nagradom jer poređenje kilometraže sa ostalim trkačima može biti oblik motivacije za vaš trening. Prvenstveni cilj i jeste da predstavlja dodatni motiv.

Kompletne rezultate prethodnog izazova možete vidjeti u prilogu ispod.

Na ovaj dvomjesečni izazov je bilo prijavljeno 45 trkača (40 aktivnih) koji su ukupno istrčali 12.620 kilometara.

Vaši komentari

Banner