7. MOSTAR CHALLENGE: Ove godine (18. 5.) samo individualni izazovi

Sedmo izdanje trail trke Mostar Challenge, u organizaciji planinarskog društva HPD Prenj 1933. i Fakulteta prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti – studij kineziologije, se održava 18. 5.

1966

Moje trčanje – trcanje.net

Mostar Challenge ovoga puta nudi jednu malu izmjenu u odnosu na protekla izdanja, nema više parova u Hobby kategoriji, odnosno odsad se trči samo individualno.

Staze su ostale potpuno iste, dakle Hobby kategorija u dužini od 12 km sa ukupnom elevacijom od 650 metara. Ova staza je namijenjena trail početnicima, dakle trkačima koji tek počinju brusiti noge za svoju buduću trail karijeru, također, odlična staza za upoznavanje sa hercegovačkim kamenom. Ona je također namijenjena rekreativcima i planinarima kojima natjecateljski segment trke nije bitan, dakle super staza za jedno izletničko poslijepodne. Naravno, tu je i Challenge staza u dužini od 22 km i ukupnom elevacijom od 1500 m, nešto zahtjevnija staza, namijenjena trkačima željnim dobrog omjera dužine i elevacije, kao i jačih uspona i spustova.

Svoje prijave možete izvršiti na ovom LINK-u, dok novosti u vezi trke možete pratiti putem Facebook stranice Mostar Challenga. Kako je to izgledalo prošle godine u Mostaru, možete saznati iz NAŠEG IZVJEŠTAJA.

Vaši komentari

Banner