8. DUVANJSKA DESETKA: Utrka poslije koje slijedi večera za sve sudionike

Do kraja prijava je još 10 dana!

1253

Moje trčanje – trcanje.net

Kao što smo već najavljivali, Atletski klub Puls iz Tomislavgrada i ove godine organizira Duvanjsku desetku, utrku koja će prve subote u kolovozu doživjeti svoje osmo izdanje.

Po prvi puta sudionici će imati priliku ovu utrku trčati na certificiranoj stazi, a već ih sada ima prijavljenih više od stotinu. Prošle godine na desetku su došli sudionici iz više od četrdeset gradova, a budući da je ove godine Duvanjska desetka ujedno i državno prvenstvo BiH, organizatori su uvjereni kako ni ove godine ta brojka neće biti manja.

Uz velik broj rekreativaca, koji u Tomislavgrad dođu s ciljem dobre zabave i provjere vlastitih mogućnosti, posljednjih godina utrka privlači i sve veći broj profesionalaca, kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz susjednih zemalja. Od organizatora doznajemo kako su i ove godine uz domaće članove – ovogodišnju državnu prvakinju Dijanu Manđeralo i jednog od najboljih dugoprugaša u državi, Vinka Slišku, sudjelovanje najavila zvučna imena poput prošlogodišnje pobjednice Tee Faber, Alme Hrnjić i Tanje Samardžić u ženskoj te prošlogodišnjeg pobjednika Ivana Dračara, Ante Živkovića i Uroša Gutića u muškoj kategoriji.

Zahvaljujući sponzorima, kako prethodnih, tako i ove godine za najbolje sudionice i sudionike u Tomislavgradu su osigurali vrijedne nagrade, a računa vode i o najbržim domaćim trkačicama i trkačima.

Sve pak sudionike u startnom paketu očekuje: startni broj, službena majica utrke, unikatna finišerska medalja, okrijepa na stazi i u cilju te večera u hotelu Tomislav poslije utrke. S ponosom ističemo da je Duvanjska desetka ujedno i peto kolo Rekreativne trkačke lige koju organizira Sanus motus iz Mostara. Uz desetku kao glavnu utrku, pripremili smo i Utrku građana, dugu 3,3 km. Ona je namijenjena djeci i svima onima koji se tek upuštaju u trkačke izazove.

Za sve rekreativce, lovce na postolja kao i trkače koji se žele okušati na otvorenom državnom prvenstvu prijave su, kao i sve informacije, dostupne na LINK-u.

Vaši komentari

Banner