MOSTAR RUN CONFERENCE 2023: Stručna konferencija u sklopu Mostar Run Weekenda 17. 3.

U sklopu Mostar Run Weekenda u petak 17. 03. 2023. s početkom u 19.00h u kongresnoj dvorani hotela Mepas održati će se stručna konferencija sa zanimljivim trkačkim temama.

900

Moje trčanje – trcanje.net

O trčanju kao sredstvu razvoja aktivnog turizma kroz primjer Du Motion manifestacije u kojoj sudjeluju trkači iz preko 50 zemalja svijeta govoriti će direktor Dubrovačkog polumaratona Alen Bošković.

Na pitanja je li moguće prevenirati ozljede u trčanju, zašto nastaju i kako ih najbrže sanirati, odgovore će pokušati dati najbrži bh. fizioterapeut sa bogatim trkačkim i rehabilitacijskim iskustvom Alen Raonić, član grupe trkača Capital Runners iz Sarajeva.

Poseban gost konferencije biti će Sašo Belovski, direktor organizacije  Run Czech iz Praga, koja je trenutno jedna od najuspješnijih trkačkih organizacija u Europi. Belovski će predstaviti projekt „Super Halfs“, niz od pet slavnih polumaratona koji će vas odvesti u Lisabon, Prag, Kopenhagen, Cardiff i Valenciju. Najsretniji među prisutnima osvojit će besplatni Super Voucher za sve SuperHalf utrke. Jedinstvena prilika da naučite više o ovom trkačkom mega događaju izravno od direktora projekta i dobijete inspiraciju za nove trkačke avanture.

Ulazak na konferenciju je potpuno besplatan kako za sudionike Mostar Run Weekenda tako i za sve zainteresirane. Dodatne informacije o svim događajima u sklopu Mostar Run Weekenda možete pronaći na službenoj web stranici: www.mostar.run.

Vaši komentari

Banner