Otvorene prijave za 6. Pharmamed Travnik noćnu utrku

2. septembra očekuje vas šesto izdanje Pharmamed Travnik noćne utrke u organizaciji Centra za edukaciju mladih (CEM), pod generalnim pokroviteljstvom Pharmameda d.o.o.

1279
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Prijave su već otvorene a takmičari se mogu prijaviti putem web stranice www.travniknocnautrka.ba.

Budući da mora zadovoljiti epitet najveće male utrke u BiH, organizator ove godine najavljuje novitete.

Utrka je već poznata kao događaj koji okuplja cijele porodice, a ove godine organizator ide stepenicu više i uvodi Family prijave za roditelje i djecu. Tako će cijele porodice imati priliku da zajedno istrče travničku peticu i stvore uspomene koje će pamtiti cijeloga života, a Family prijava ima i poseban Family startni paket.

Kako je bilo u Travniku prošle godine saznajte na LINK-u.

A za bračne i zaljubljene parove koji žele zajedno istrčati travničku peticu i podijeliti nezaboravne trenutke, tu su Couple prijave koje također uključuju posebne startne pakete sa posebno dizajniranim dry skin učesničkim majicama.

Nagradni fond za ovogodišnju utrku je 4.000 KM – 1.000 KM za osvojeno prvo mjesto, 600 za drugo i 400 za treće mjesto u muškoj i ženskoj kategoriji.

CEM je pripremio i utrku za najmlađe u četiri uzrasne kategorije, pod generalnim pokroviteljstvom Helen Doron English Travnik. Prijave za Helen Doron Kids’ Fun run, za djecu uzrasta od 4 do 11 godina, bit će otvorene uskoro.

Svi posjetitelji Pharmamed Travnik noćne utrke moći će posjetiti i Expo zonu, u kojoj će saznati sve što ih zanima o proizvodima i uslugama sponzora utrke, okušati se u fitness battle, isprobati relax masažu, provjeriti indeks tjelesne mase i uživati u brojnim drugim sadržajima koje su pripremili sponzori utrke.

I ove godine utrka je posvećena zaštiti djece i mladih od izloženosti alkoholu, kroz njegovu laku dostupnost, niske cijene i nekontrolisanu promociju.

Vaši komentari

Banner