Polumaraton u Odžacima

U organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Odžaci, 25. septembra 2016. godine biće održan II. Odžački polumaraton s početkom u 10:50 sati. Utrka starta u centru Odžaka, ispred Sportsko poslovnog centra , Knez Mihajlova 31. Staza je Brza i ravna, trči se odžačkim ulicama, do Bačkog Gračaca i nazad. Da bi učestvovali na ovoj sportskoj manifestaciji potrebno je da se prijavite preko stranice www.odzackimaraton.com Prijave će trajati do 15. septembra. Iznos kotizacije do 31. avgusta iznosi 1.200,00 din., i 1.500,00 din. do 15. septembra. Prijave na dan trke nisu moguće.

1101

Na ovoj trci sa startnim brojem 1 nastupit će i najbolja dugoprugašica iz Srbije, Olivera Jevtić koja će ove godine u Riju po peti put učestvovati na Olimpijskim igrama. Ova Užičanka drži rekorde Srbije na 5 000 m, 10 000 m, polumaratonu i maratonu i svakako je velika čast i privilegija trčati na istoj utrci na kojoj i ona nastupa. Sa startnim brojem 2 nastupa Saša Stolić koji je prošle godine ostvario veliki uspjeh, osvojivši treće mjesto na Balkanskom prvenstvu u polumaratonu istrčavši lični rekord u vremenu 1:07:30.

Do sada je prijavljeno oko 150 trkača iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Nepala, Velike Britanije i Makedonije što nagovještava veliku posjećenost ove manifestacije. Cilj je da se ove godine u Odžacima okupi preko 500 zaljubljenika u trčanje, rekreativaca i profesionalaca.

odzaci 1

Učesnički paket za polumaratonce obuhvata čipovan startni broj, unikatnu livenu medalju, majicu za trčanje, okrepu na stazi, ali i ručak i piće u restoranu hotela Sloboda. Također, svim trkačima biće raspoloživi svi kapaciteti Sportsko poslovnog centra u Odžacima, tako da će moći da koriste svlačionice, kao i tuševe, toalete, a i sam prijavni centar biće smješten u ovom objektu. I ove godine osigurana je sportska masaža za sve učesnike (muški i ženski sportski maser). Na cilju će sve trkače čekati okrepa u vidu PANSPORT proizvoda, a za to da opremi pejsmejkere na 1:30, 1:45, 2:00 i 2:15 i ove godine se pobrinuo GARMIN SRBIJA.

Ove godine smo se potrudili da izađemo u susret i trkačima koji se odluče da istrče trku od 5 km, tako da smo i njima priuštili bogat učesnički paket. Uplatom od 700 dinara učesnici Trke zadovoljstva dobivaju čipovani startni broj, livenu medalju, majicu za trčanje i okrepu na stazi.
Posle trke druženje nastavljamo na ručku u hotelu Sloboda.

I obavezno probajte odžački sladoled, najbolji sladoled na svetu !!!

Korisni linkovi: 
Prijave za II. Odžački polumaraton i Trku zadovoljstva 5 km  http://www.odzackimaraton.com/prijava/ 
Prijevoz za trkače biće organizovan iz Beograda i Novog Sada. http://www.odzackimaraton.com/ogranizovani-prevoz/
Smještaj u Odžacima http://www.odzackimaraton.com/smestaj-u-odzacima/ 
Osnovne informacije o trkama http://www.odzackimaraton.com/info/ 
Instrukcije za plaćanje startnine http://www.odzackimaraton.com/instrukcije-za-placanje-startnine/

Vaši komentari

Banner