O nama

Radi li se o još jednoj u nizu stranica koje promoviraju zdrav život, aktivnosti na otvorenom i probijanju vlastitih barijera. Da, moglo bi se reći. Naša ideja ne razlikuje se uvelike od drugih, naravno, uz neke osobitosti.

Upravo ta osobitost ljudi i njihovih malih ili velikih trkačkih iskustava trebalo bi učiniti ovu stranicu vrijednu čitanja. Od trčkaranja u neadekvatnim „patiketinama“, nabavke prvih pravih patika za trčanje, spontanim i po osjećaju odrađenim pripremama za polumaraton, pojedenih 200-300 grama raznih vrsta baja trčeći cijelo sparno ljeto, istrčana dva polumaratona, pretrčanih oko 1000 kilometara… do ideje i realizacije internet stranice: trcanje.net, sve to u nekih pola godine! To mora da je ljubav!!! Ili, reći će neki, „Ludost“.

Kako god ko uzeo, mi ne odustajemo, idemo dalje. I to: jače, upornije i sa novim idejama da doprinesemo trčanju i trkačkoj zajednici u Bosni i Hercegovini ali i u širem okruženju. Nismo samo zaneseni. Kada pričamo o trčanju ljudima koji ne trče, jasno nam je da smo dosadni. To i želimo biti. Reći o tome i puno više nego što nas upitaju. Reći ono sadržajnije i „sočnije“, s čime mamimo da i sami počnu razmišljati o trčanju, a na posljetku i potrče. Jednostavno je: trčanje = zdravlje!