MOSTAR RUN WEEKEND: Prijave otvorene danas, u programu konferencija i tri utrke

U organizaciji Udruge „Zdrav život – Kinezis“ i uz potporu Sportskog saveza grada Mostara 23. i 24. marta sljedeće godine će biti održan Mostar Run Weekend za koji su prijave otvorene danas.

6753
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Organizatori ističu da manifestacijom žele ukazati na dobrobiti trčanja i ugostiti rekreativne trkače iz svijeta te na najbolji način promovirati Mostar i Hercegovinu.

Osim polumaratona bit će organizirana dječija utrka čiji je cilj stvarati naviku za tjelesnim vježbanjem od djetinjstva, te utrka građana, koja će biti humanitarnog karaktera. Bit će upriličena i stručna konferencija iz oblasti trčanja na kojoj će biti teme o tehnici, pripremama, ozljedama, kao i prehrambenim navikama te utjecaju trčanja na razne aspekte života.

PROGRAM

1. How to Run – Conference/23.03.2018. u 19:00h – Hotel Mepas

Stručna konferencija iz oblasti trčanja. Vrhunski predavači sa temama o tehnici,

Nagrade za najbolje

Svi trkači koji završe polumaraton dobit će finišersku medalju, majicu i sponzorski paketić. Najbolji u muškoj i ženskoj konkurenciji dobit će novčano – robne nagrade u iznosu: 1. mjesto 500 BAM + (robna nagrada 500BAM); 2. mjesto 300 BAM + (robna nagrada 400 BAM): 3. mjesto 200 BAM + (robna nagrada 300 BAM).

pripremama, ozljedama, kao i prehrambenim navikama te utjecaju trčanja na razne aspekte života.

2. Help others – Run/24.03.2018. u 09:00h – Start: tržni centar Mepas Mall

Humanitarna utrka/šetnja građana u dužini od cca 4km za „Mary s Meals“ udrugu koja unatoč različitim podrijetlima, rasama, religijama, jezicima i okolnostima, ima za cilj nahraniti gladnu djecu diljem svijeta, osiguravajući im obrazovanje i jedan obrok dnevno.

3. Mostar Half marathon/24.03.2018. u 09:00h – Start: most Vojno – Potoci/cilj: tržni centar Mepas Mall

Na start polumaratonske trke će učesnike prevesti autobusi. Polazak je u 8:30h ispred tržnog centra Mepas Mall-a. Donja starosna granica za učešće je 14 godina. Limit utrke je 3 sata.

4. Kids Run/24.03.2018. u 12:00h – Start: tržni centar Mepas Mall

Distanca: 1,00km.

Za prijave i sve ostale detalje o utrci posjetite stranicu Udruge „Zdrav život – Kinezis“.

Vaši komentari

Banner