Dođi, probaj, fotkaj se i osvoji Alphabounce patike!

Trčanje je tvoja strast? U tom slučaju, potrebne su ti idealne patike za trčanje.

1518
Banner

Sada imaš priliku da na jednostavan način osvojiš patike koje će te odvesti korak dalje kada je trčanje u pitanju.

Način učešća u aktivaciji se sastoji od nekoliko vrlo jednostavnih koraka:
• posjeti Sport Vision radnje u Banjaluci (Boska) i u Tuzli (Bingo City Centar) ili Sport Life radnju na Ferhadiji u Sarajevu
• odaberi omiljeni Alphabounce model koji bi želio/željela da nosiš ove jeseni
• odaberi pozadinu ili podlogu za fotografisanje na kojoj su ilustrovana različita mjesta za trčanje – betonsku stazu, stepenice od betona ili tartan.
• fotografiši se ili snimi bumerang dok trčiš u Alphabounce patikama ili u pokretu – napravi što zanimljiviju/kreativniju trkačku fotografiju/bumerang
• objavi fotografiju ili bumerang uz što kreativniji opis na Facebook aplikaciji na Sport Vision stranici i već si na korak do novih adidas patika.
FB aplikacija je urađena kao tab na zvaničnoj Facebook stranici Sport Vision pomoću koje učesnici upload-uju svoje fotografije/bumerang snimljene u radnji. Da bi fotografija bila objavljena potrebno je popuniti ponuđena polja: Ime i prezime uz kratak opis fotografije „Zašto volim trčanje?“ i uz opciju SNIMI fotografija/bumerang će biti upload-ovani. Fotografije će biti postavljene u poseban album.

Možeš učestvovati objavljivanjem negoraničenog broja fotografija. Pobjedničke fotografije će biti one koje budu najzanimljivije i imale najkreativniji opis uz fotografiju/bumerang. Sve ovo možete uraditi u periodu od 30.10. do 5.11.2017. godine u Banjaluci, Tuzli ili Sarajevu.
Komisija, koju čine marketing tim adidas i Sport Vision, će proglasiti pobjednika na Sport Vision Facebook stranici, 7.11.2017. godine, a nagrade će biti dvoje Alphabounce patike (jedne muške i jedne ženske). Pobjednici će biti odabrani po osnovu nakreativnije kombinacije opisa i fotografije upload-ovane na Sport Vision Facebook aplikaciji do 5.11.

Na kreativan i zabavan način dođi do novih patika za trčanje i neka baš tvoja fotografija bude inspiracija za sve trkače.
Modele adidas Alphabounce patika koje možete koristiti za fotografisanje pogledajte na: https://goo.gl/p9yL2U
Ukoliko ste obavili fotografisanje u Tuzli, Banjaluci ili Sarajevu u omiljenim adidas Alphabounce patikama, svoju kreativnu fotografiju možeš objaviti putem naše aplikacije na linku OVDJE.

Vaši komentari

Banner