MOSTAR: Izložba fotografija na temu 1. Mostarskog polumaratona

Izložba fotografija “Mostar Half marathon - Central osiguranje” održati će se 31. 1.2018. s početkom u 19:30h u restoranu Pablos u Mostaru.

1812
Sa prvog izdanja polumaratona u Mostaru 2017. godine

Moje trčanje – trcanje.net

Na izložbi će biti predstavljene fotografije autora koji su svojim fotoaparatima zabilježili prvi povijesni polumaraton u gradu na Neretvi.

Izložba će biti humanitarnog karaktera te će se cjelokupni iznos od prodanih fotografija biti doniran udruzi za Down sindrom Mostar. Svi posjetitelji biti će u prilici kušati i vrhunska vina vinarije Nuić.

U sklopu izložbe biti će predstavljeno i ovogodišnje izdanje Mostarskog polumaratona koji će se održati 24. 3. 2018. u sklopu manifestacije “Mostar Run Weekend”.

Predsjednik organizacijskog odbora ove manifestacije doc.dr.sc. Franjo Lovrić naglasio je kako sama izložba fotografija ima svoju vrijednost jer spaja dva vrlo važna područja kao što su važnost vježbanja i svakodnevne tjelesne aktivnosti i samu umjetnost kroz fotografije koje su nastale tijekom održavanja utrke.

– Također smo u samu priču željeli uključiti i udrugu za Down sindrom koja djeluje u Mostaru i podržati njihov rad. Cilj nam je kroz naša djelovanja promovirati tjelesnu aktivnost i kretanje kao nezamjenjive ljudske potrebe, stoga mislimo da ćemo i ovom izložbom ukazati na sve čari trčanja, kao i jednu drugačiju, ljepšu stranu Mostara i njegovih ulica, mostova, i raznih kutova grada u kojima su izložene fotografije nastale, rekao je Lovrić.

Vaši komentari

Banner