1. ALFA ULIČNA TRKA MODRIČA: Festival veselja i pozitivne energije

U organizaciji UG “Atletsko rekreativni klub” Modriča će se u subotu 30. juna održati 1. ALFA ulična trka Modriča.

4878

Moje trčanje – www.trcanje.net

Ideja je da se ovom trkom promoviše zdrav način života i pokrene trkačka zajednica u ovom gradu.

– U razgovoru sa vlasnikom kompanije ALFA na koji način nam mogu pomoći da promovišemo zdrav način života, došli smo na ideju da organizujemo uličnu trku u dužini od 10 km, a čiji bi oni bili generalni sponzori. Tokom čitavog šestog mjeseca u Modriči se održavaju razne manifestacije povodom Dana opštine, i već prve godine ideja o organizaciji trke je prepoznata i uvrštena u zvaničan program obilježavanja Dana opštine Modriča, kaže za Moje trčanje predsjednik Udruženja Danilo Vasiljević.

Trči se dva kruga ulicama Modriče, staza je ravna, bez oštrih skretanja i u potpunosti ide kroz naseljene dijelove grada.

– Nadamo se da ćemo već u prvom izdanju privući ljubitelje trčanja koji će moći uživati kako u trci, tako i u propratnim sadržajima koje pripremamo. Zahvaljujući našim sponzorima u prilici smo da ponudimo startni paket i smještaj za samo 30 do 35 KM, zavisno od vrste smještaja, dodaje Vasiljević.

Za najbrže su obezbijeđene prigodne nagrade, kao i za najbolje u starosnim kategorijama i nagrada za najbrže lokalne trkače. Spremaju i mnogo iznenađenja za učesnike ali i publiku.

– Cilj nam je da ovo bude pravi festival veselja i pozitivne energije. Trčeći u Modriči utrčite u ljeto i ljetnje avanture! – poručuju organizatori.

Početak trke na 10 km je u 20:00 časova, a prije toga će biti održane i dječije trke u dužini od 100 i 200 m.

Informacije o trci se mogu dobiti na FB strani trke ili na e-mail: arkmodrica@gmail.com, a prijava takmičara je preko GBT-running platforme.

Vaši komentari

Banner