(VIDEO) VLADIMIR SELEC: Dođite i uvjerite se zašto je Banjalučki polumaraton jedan od najboljih u regiji

U nedjelju 12. maja će biti održan peti, jubilarni Banjalučki polumaraton, koji od 2015. godine organizuje Trkački rekreativni klub TRK iz Banjaluke.

2707
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Već prve godine je trka u Banjaluci bila jako masovna, sa 870 polumaratonaca i preko 1.500 učesnika na Fun Run trci. Manifestacija je imala veliki rast kroz sljedeće godine pa je prošle okupila preko 6.000 učesnika na pet različitih trka, od čega rekordnih 1282 polumaratonska finišera.

Ove godine u Banjaluci u sklopu petog izdanja manifestacije imate priliku prijaviti se na polumaraton, štafetni polumaraton, trku na 10km, te Bambini trku za najmlađe u tri različite kategorije, a sve na LINK-u. O tome kako u Banjaluci 12. maja “trčati humano” smo već pisali OVDJE.

– Pozivam sve trkače da, kao i svake godine, u maju računaju na Banjalučki polumaraton 12. maja. Dođite jer imamo novu trku na 10km, tradicionalni Banjalučki polumaraton, peti jubilarni. Imamo super medalju, najbolju torbu, imamo najnižu kotizaciju, najviše žena. Dođite da se uvjerite zašto kažu da je Banjalučki polumaraton jedan od najboljih u regiji, poručio je Vladimir Selec, direktor Banjalučkog polumaratona.

Vaši komentari

Banner