DELTA PLANET BANJALUKA: Nezaboravno Nike React Land iskustvo

Upusti se u novu avanturu sa Odyssey React modelom. U utorak, 16. 4. u tržnom centru Delta Planet Banjaluka od 15h očekuje te nezaboravno Nike React druženje.

2539
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

React Land je inovativna, interaktivna igrica, koja omogućava svim učesnicima da testiraju nove React patike i uđu u digitalni svijet, u kojem će pokazati svoju snalažljivost i spretnost.

Ne samo da će učesnici moći da osjete zabavnu stranu trčanja, nego će moći i da osvoje React model za sebe. One sa najboljim rezultatima očekuju nagrade. U istom periodu je planiran i Meet Up sa Nike ambasadorima, trkačima i stručnjacima iz oblasti sportske medicine.

Preskoči sve prepreke, postavi epski rezultat i postani Super React heroj.

Ukoliko želiš da se prijaviš za učešće i osvojiš vrijedne Nike nagrade, pošalji svoje podatke (ime, prezime, broj telefona, e-mail adresu) na mail: reactland@sportvision.ba.

React patika je postala modni hit u 2019. na radost svih ljubitelja trčanja. Silueta koja je na tržište uvela revolucionarni React đon napravljen od posebne pjene, vratila se sa novim dizajnom i unaprijeđenim svojstvima, kako spolja, tako i iznutra.

Na prvi pogled, Odyssey React Flyknit je sličan svom prethodniku i po obliku i stilu, ali postoji i nekoliko novih karakteristika. Novi modeli koji nose nazive “8-bit” i “Pixel” crpe inspiraciju iz živih tonova svijeta tehnike 90-ih godina i ističu se po izraženijem „Swooshu“ sa strane, bijelom đonu sa sivim i roze detaljima, kao i safirnom petom. Osim vizuelnog redizajna, peta je unaprijeđena i u trkačkom smislu, što patiku čini udobnijom i prilagodljivijom podlozi.

 

Budi dio igre uz Nike Odyssey React.

Čekamo te.

16. 4. od 15h

DELTA PLANET, Banja Luka

Vaši komentari

Banner