2. TRAIL TRKA ZA ŽIVOT: Ukupno 44 finišera, Kožul i Kavaz najbrži

U organizaciji Olimpijskog centra Jahorina je danas održana druga humanitarna Trail trka za život.

1642
Foto: OC Jahorina
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Najbolji na stazi dužine 12 kilometara sa 600 metara elevacije su bili Marko Kožul sa vremenom od 1 sat, 15 minuta i 22 sekunde u muškoj konkurenciji, te Sanja Kavaz sa 1:45:32 u ženskoj.

Drugi u muškoj konkurenciji je bio Adnan Behlulović sa 1:21:13, a treći Darko Topalović sa 1:25:10. Kod žena je druga Aida Mulić (1:56:14), a treća Šejla Kapetanović Jenko (1:56:14). Trka je imala ukupno 44 finišera. Kompletne rezultate provjerite na LINK-u.

Sav prihod prikupljen od trke namijenjen je u humanitarne svrhe, i to za pomoć u radu udruženjima “Sunce” sa Pala i “Srce za djecu” iz Sarajeva, istakli su organizatori.

– Trka ima za cilj da, osim takmičenja, odlične atmosfere i dobrog provoda, ispuni očekivanja svih učesnika, a to je ogromna humanost prema bližnjima. Takođe, cilj trke je i promocija zaboravljenih vrijednosti – osmijeha, radosti i bezbrižnosti bližnjih kojima je naša pomoć potrebna, rekla je izvršni direktor Olimpijskog centra Jahorina, Iva Ivkić. Ovom trkom prikupljeno je oko 1.500 KM za pomoć u radu udruženjima „Sunce“ sa Pala i „Srce za djecu“ iz Sarajeva.

Trasa je kružna i vodi kroz najatraktivnije predjele Jahorine sa startom i ciljem ispred Ciljne kuće. Svi učesnici su dobili posebno dizajnirane drvene medalje i startne pakete, a tri najbrže žene i tri najbrža muškarca simbolične nagrade.

Foto: OC Jahorina

Vaši komentari

Banner