(VIDEO) SANUS MOTUS CENTAR: Prođite zajedno s nama kroz mostarsku “Kuću trčanja”

Vrata Sanus Motus Centra u Mostaru su otvorena 1. 7. 2020. kao kulminacija predanog trogodišnjeg rada cijelog tima ove udruge.

3139
Sanus Motus tim

Moje trčanje – trcanje.net

Pod jednim krovom objedinjeni su škola trčanja, rekreativna trkačka liga, Kids program, savjetovalište, prostor za grupne i individualne treninge, održavanje edukacija i radionica, istraživanja.

Sve u svemu, prostor za razvijanje rekreativne trkačke zajednice u cijelosti. U MT video prilogu možete sebi približiti kako to izgledaju prostorije u kojima se sastaju mostarski trkači.

Sadržaj i namjena

Fizički se radi o površini od 155 m2 sa savjetovalištem i čekaonicom u prizemlju uz koje se neposredno nalazi i kuhinja osposobljena za potrebe nutricionističkog savjetovanja, na prvom katu nalazi se trening dvorana i dva toaleta, a na drugom katu nalaze se trening dvorana i svlačionica. Svi prostori su klimatizirani, imaju ugrađen sustav ventilacije te su vrhunski opremljeni za sve programe koje realizira Sanus Motus.

Kroz Centar je rekreativna trkačka zajednica ne samo u gradu, već i dosta šire dobila adresu na koju se može obratiti svaki trkač s idejom za realizaciju novih projekata, za unaprjeđenje vlastitih trkačkih sposobnosti, rješavanje zdravstvenih problema, motivaciju, druženje, sudjelovanje u istraživanjima i još mnogo toga.

Svi zainteresirani koji se žele priključiti timu, doći po savjet, priključiti se školi trčanja ili nekom drugom programu, imaju ideju koju žele razvijati zajedno sa Sanus Motus timom mogu ih pronaći na adresi Franjevačka 20, 88.000 Mostar ili poslati upit na e-mail: sanusmotusmostar@gmail.com ili putem FB Messengera na Facebook stranicu Škola trčanja Sanus Motus.

Podrška trkačima

U savjetovalištu svi rekreativci, ali i profesionalni sportaši i građani željni promjene životnih navika, mogu dobiti savjet liječnika, psihologa, psihijatra, kineziologa i nutricioniste. Pored toga, svaki pojedinac može dobiti integrirani odgovor cijelog tima koji može poslužiti unaprjeđenju njegovog zdravlja ili poboljšanju sportskih rezultata.

U kratkim crtama, radi se o jedinstvenom projektu u široj regiji.

Plan je da Centar postane prepoznat u svijetu trčanja, kao lider u istraživanjima, ali i metodologiji rada s rekreativnim, a jednog dana i profesionalnim trkačima/sportašima.

Članovi tima

  1. Škola trčanja Sanus Motus: Jasmina Kavazović, Irma Kristić, Ivan Dominković, Josip Poljak, Vladimir Pokrajčić, Adi Čučak i Zoran Bilić;
  2. Sanus Motus Kids: Vladimir Pokrajčić, Irma Kristić, Zoran Bilić i Jasmina Kavazović;
  3. Sanus Motus savjetovalište: Vedran Markotić, Nevena Ćorić, Maja Žuljević, Bojan Bender i Vladimir Pokrajčić;
  4. Grupni treninzi: Mirela Babić Čučak, Jasmina Kavazović i Zoran Bilić;
  5. Individualni treninzi: Jasmina Kavazović, Mirela Babić Čučak, Vladimir Pokrajčić i Zoran Bilić;
  6. Sanus Motus Research Centar: Vedran Markotić, Vladimir Pokrajčić, Jasmina Kavazović, Maja Žuljević, Bojan Bender i Nevena Ćorić.

Obrazovan i mlad tim s vlastitim iskustvima koji garantira razvoj rekreativne trkačke zajednice.

Vaši komentari

Banner