“VIVIA RUN&MORE WEEKEND” (6. – 8. 5. 2022.): Ovog proljeća istrči Banjaluku!

U fokusu svjetske trkačke javnosti druge majske nedjelje je Banjaluka i Bosna i Hercegovina.

2312
Banner

Run&More Community

Takmičari sa svih kontinenata, peti put zaredom, odmjeriće snage u našem gradu na Vrbasu.

I još… osjetiti sve boje zabave na tvrđavi Kastel. Za razliku od broja elitnih trkača i rekreativaca, broj navijača nije limitiran. Budi i ti dio tima koji pokreće!

RMC Banjaluka Half Marathon

RMC Banjaluka polumaraton je centralni događaj petog “Vivia Run&More Weekend” festivala. Trasa duga 21 km takmičare vodi kroz ravnicu – kiseonikom bogate aleje i parkove zaštićene od sunca… do tvrđave Kastel. Posjeduje zvaničan sertifikat AIMS-a. Pored medalje, učesnike polumaratonske trke u startnom paketu očekuje majica, trkački broj, izotonik, karte za koncerte na tvrđavi, pivo, pokloni sponzora… sve to upakovano u posebno brendiranu multifunkcionalnu kutiju. Inspiracija za ovogodišnju medalju su simboli Banjaluke – tvrđava Kastel i rijeka Vrbas.

Trka je limitirana na 100 elitnih trkača i 1000 rekreativaca. Prijavi se do 28. aprila na LINK-u!

RMC 10k by Metromedia

Sve boje zabave do svitanja!

Za zabavu do svitanja uz odličnu muziku, banjalučki Nektar i ćevap svih ćevapa, čekirana je tvrđava u centru grada s pogledom na Vrbas i nebo. Kastel će prodrmati kontroverzni, mistični tandem iz Zagreba – Nipplepeople. Zajedno ćemo u pokretu dočekati 9. maj – Dan pobjede i Dan Evrope.

Uz podršku prijatelja sporta i zdravih navika, Delegacije Evropske unije  u Bosni i Hercegovini,  trka na 10 km starta zajedno sa RMC Banjaluka polumaratonom, 8. maja. Trči se istom stazom, ali u jednom krugu. Uživa veliku popularnost kod elitnih svjetskih trkača koji su bili gosti Banjaluke i BiH. Razlog je upravo udobnost ravne staze bogate zelenilom. Start je na Trgu Krajine u 08:30h sa limitom do 11:30h na tvrđavi Kastel. Ukupno trajanje je 1h i 30 minuta. Trkački paket za RMC 10K trku sadrži unikatnu medalju, majicu, trkački broj, poklone sponzora – vodu, izotonik, pivo, bonove, te karte za koncerte u okviru festivala, upakovano u posebno dizajniranu multifunkcionalnu kutiju.

Prijavite se na LINK-u.

G-Drive 5k Team Run

Trkači koji izaberu G-Drive 5K Team Run startaju zajedno sa RMC Banjaluka polumaratonom i RMC 10K by Metromedia. Staza timskih trkača posebno je atraktivna, jer takmičare vodi najljepšim dijelovima Banjaluke ispunjenih muzikom i smijehom. Ravan teren idealan je za početnike, koji žele da trče u društvu, odlično se zabave i provedu nezaboravan dan na najvećem trkačkom festivalu u regionu. Vremenski limit trke je 1h.

Pored majice, medalje i trkačkog broja u trkačkom paketu G-Drive 5K Team Run nalazi se i voda, izotonik, pivo i ulaznice za dvije lude žurke na tvrđavi Kastel.

Prijava na LINK-u.

I JOŠ…

Uplatom kotizacije do 28. aprila svi trkači RMC Banja Luka polumaratona, RMC 10K by Metromedia i G-Drive 5K Team Run ostvaruju pravo na personalizaciju trkačkog broja.

Osim što će Vaše ime biti ispisano na trkačkom broju, ovako ostvarujete i uštedu od 35 KM!

Za podjelu startnih paketa, obezbjeđivanja staze, pripreme okrepnih stanica i dodjele medalja spremni su naši vrijedni volonteri. Budi cool, budi volonter!

Prijavi se na LINK-u.

Budi dio tima koji pokreće!

Povedite i navijače! Osjetite dobre vibracije Banjaluke, dobro se zabavite i  ne zaboravite – pobjeda kod nas ima različite dimenzije. Mi ne slavimo samo one koji prvi prođu kroz cilj. Naša pobjeda je svaki učesnik i svaki osvojeni kilometar zdravlja. S ponosom naglašavamo da već pet godina uspješno promovišemo sport i zdrave navike među generacijama koje rastu, što potvrđuje i ogromno interesovanje predškolaraca i školaraca za trke i ostale programske sadržaje festivala. Ovo je odlična prilika da i najmlađi osjete dobre sportske vibracije, timski duh, upoznaju vatrene trkače iz cijelog svijeta…

Vaši komentari

Banner