SARAJEVO, 18. 9. 2022: Ideje za Intersport Fun Run

Intersport FUN RUN je najzabavnija utrka u dužini od 2,2 km, koja će biti održana u sklopu Vivia RunFesta sljeddećeg vikenda u Sarajevu i predstavlja poklon Intersporta i NGO Marathona svim građanima, tako da je kotizacija za istu besplatna.

1469
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Ovom utrkom pomjeramo granice u zabavi i trčanju te pružamo priliku da doživite potpuno novi osjećaj trčanja bez granica gdje možete povesti na start vaše omiljene osobe, obući omiljenu opremu ili napraviti najoriginalniju kreaciju u kojoj ćete biti prepoznatljivi, povesti kućnog ljubimca ili provozati vaše dijete u kolicima, napraviti nešto neobično sa vašim trkačkim timom i zabilježiti jedinstvene momente koje pruža najzabavnija utrka Vivia Run Fest-a – Intersport FunRun.

FUN RUN je fantastičan način da se motivišete, da budete malo spremniji i zdraviji, a da ne ispadnete previše ozbiljni. To je prilika da se pokrenete, družite, osjetite atmosferu velikog sportskog događaja, stvorite nove uspomene, dobro se zabavite…

Možete uživati u događaju sa prijateljima, porodicom i drugim takmičarima dok se prepuštate muzici, plesu i fotografisanju! Možete trčati, skakati ili hodati, bitno je samo da učestvujete i pređete dionicu od 2.2 km!

Ovo su naši prijedlozi za nezaboravno učešće na FUN RUN utrci:

Porodični tim

Pokreni članove svoje porodice i trčite zajedno! Možete trčati sa bebama u kolicima ili prošetati sa mališanima. Ako ste se tek vjenčali, trčite sa znakom “Just married” ili zaprosite djevojku koja utrčava u cilj!

Postavi izazov

Možeš trčati unazad ili skakati na jednoj nozi? Trčanje na štiklama – zašto da ne? Snimi TikTok i taguj @intersport_bih.

Obuci zabavan kostim!

Obucite kostime omiljenih likova ili kreirajte nešto nezaboravno! Ako trčite sa prijateljima, možete obući dresove omiljenog tima, poslovna odijela ili uniforme, narodne nošnje…Možete trčati obučeni kao planinari, balerine, medicinsko osoblje, skijaši… Obucite se kao trkači iz 80-ih ili trkači budućnosti!

Ideja je bezbroj, jedva čekamo da vidimo vaše!

Pokreni i druge

Imaš prijatelja koji stalno priča da bi se trebao početi baviti sportom? Prijateljicu koja više voli izlaske od sporta? Potakni ih da se prijavite i trčite/hodate zajedno! Prošetaj 2.2K sa bakom/nanom ili provozaj prijatelja koji je u kolicima.

Povedi ljubimca

Istrči FUN RUN sa svojim ljubimcem!

Zabavni rekviziti

Ponesi zvučnik, stari veliki kasetofon, foto rekvizite za najbolje selfije, instrument koji sviraš…

Navijači

Organizirajte navijački tim sa nezaboravnim transparentima!

Vidimo se na navijačkom punktu ispred Intersporta Imperijal, kod Vječne vatre.

Vaši komentari

Banner