POKRENI SE: Prijavi se na program (fizičke i psihičke) transformacije SRC-a, ovladaj vještinama za bolje oblikovanje svoje budućnosti!

Još nije kasno da se prijavite na uzbudljivi program transformacije koji realizuje Sarajevo Running Club, na kojem polaznice i polaznici uz treninge trčanja, te stručna i motivaciona predavanja, imaju priliku da istraže svoje granice, razumiju vlastite potencijale, razviju izdržljivost i ovladaju vještinama kojim će bolje oblikovati svoju budućnost.

323
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Svojim dugogodišnjim iskustvom trenerski tim koji čine Alija Imamović, Sead Velagić i Elvedin Tunović tokom šest mjeseci programa kroz tri intenzivna treninga sedmično polaznicama i polaznicima će pomoći da naprave svoje prve trkačke korake uz pravilnu tehniku, podignu fizičku formu i da kroz rad i predanost osjete novo zadovoljstvo sobom.

Pored treninga, Program pruža stručna i motivaciona predavanja jednom mjesečno, koja će uz fizičku transformaciju podići i nivo psihičkog razvoja što će dodatno ubrzati put do vrhunskih rezultata.

Impresivan tim predavača koji će polaznicama i polaznicima pomoći na njihovom putu ka konačnoj transformaciji čine Tomislav Cvitanušić koji je 2023. godine ostvario uspon na najviši vrh svijeta Mount Everest, prvi doktor funkcionalne medicine na regiji Balkana dr. Omar Nuhić, kao i Erol Mujanović, koji se trčanjem bavi skoro 30 godina i jedan je od začetnika rekreativnog trčanja u Sarajevu. Uz njih, tu su i Marija Sinanović, Vedran Peršić i Ismir Omeragić koji će dati svoj uvid u rješavanje brojnih životnih izazova.

Prema riječima Amile Dogan, predstavnice Sarajevo Running Cluba, vlada veliko interesovanje za program transformacije:

– Program je pored rekreativaca i ljubitelja sporta, privukao veliko interesovanje naročito kod kompanija koje traže dodatno usavršavanje i povećanje motivacije zaposlenih. Kao jedna zatvorena cjelina, pruža brojne mogućnosti za napredovanje na poslovnom planu, povećanje samopouzdanja i produktivnosti.

Program je počeo u martu ove godine i traje ukupno šest mjeseci. Svi polaznici dobijaju SRC startni paket koji između ostalog uključuje: dry-fit trkačku majicu, personalizirani plan treninga i uz kontinuirano praćenje napretka te člansku karticu za loyality program.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem web stranice www.sarajevomarathon.ba, a više informacija o Programu, terminima treninga, kao i trenerima, dobiti putem telefona +387 62 915 732 ili putem emaila src@sarajevomarathon.ba i info@sarajevomarathon.ba.

Vaši komentari

Banner