6. KONJIC SUMMER FEST: Prijave i uplate za sve utrke do utorka 25. 6. 2024.

Od 5. do 7. jula, grad Konjic, koji spaja Bosnu sa Hercegovinom, bit će domaćin nezaboravnog događaja - Konjic Summer Fest 2024, po šesti put u organizaciji Atletskog Kluba PACE Konjic!

498
Banner

Tekst: Konjic Summer Fest PR

Očekuje se preko 1000 trkača na svim utrkama u sklopu festivala. Pridružite se i doživite vrhunac ljeta kroz sport, zabavu i turizam! POKRENI SE!

Šest uzbudljivih utrka čeka na vas:

– Garden City Business Run 5. 7. 24. – 18:30h

– Grawe Kids Run 6. 7. 24. – 11:00h

– Ibis Relay Race 6. 7. 24. – 19:30h

– Bingo Konjički Cener 6. 7. 24. – 19:30h

– Državno prvenstvo BiH 6. 7. 24. – 19:30h

– MMu Puzijada – 7. 7. 24. – 18:30h

 

Posebna medalja i dres za Bingo Konjički Cener

Jedinstvena KSF Medalja Trilogije predstavlja spoj tradicije i inovacije na Konjic Summer Festu. Ova posebna medalja nije samo simbol sportskog uspjeha, već i priča o muškom rodu i njegovoj važnosti za društvo, istaknuta kroz simboliku i jačinu Konjičke ćuprije. Kroz tri godine, od 2024. do 2026., trkači će osvajati ne samo medalje, već i duboko ukorijenjene vrijednosti jedinstva, trajnosti i zajedništva kroz tri ključne teme. Sve tri teme su povezane, baš kao i naša medalja koja će na kraju biti jedna cjelina za trkače koji uspješno završe Konjički Cener 2024., 2025., i 2026. Pružite podršku muškarcima i budite dio ove inspirativne priče na Bingo Konjičkom Ceneru.

Dodatne pogodnosti za sve učesnike festivala

Od ove godine, svaki učesnik festivala će dobiti akreditaciju koja omogućava određene popuste kod naših partnera u lokalima u gradu, muzejima i titovom bunkeru tokom trajanja festivala. Od ove godine imamo i besplatan prijevoz iz Sarajeva u Konjic i iz Konjica u Sarajevo po završetku Cenera. Više informacija na LINK-u.

Zabavni dio programa

U petak i subotu priredili smo party na bazenu i „Korneru“ u hotelu Garden City Konjic. Kako bi festival bio kompletan i učesnicima se ponudio sveobuhvatan angažman.

VAŽNA NAPOMENA

Zadnji rok za prijave i uplate: 25.06.2024.

PODIZANJE PAKETA: Za sve utrke moguće je u sklopu „Kornera“ u Garden City hotelu u sljedećim terminima:

– Petak, 5.7.2024. od 15h do 18h

– Subota, 6.7.2024. od 9h do 17h

Napomena: Preuzimanje startnih paketa nakon 17h neće biti moguće. Od ove godine, pored certificirane staze, imamo i mogućnost ostavljanja garderobe kao i kabine za presvlačenje u Startno – ciljnoj zoni. Također, obezbijedili smo dovoljne količine lubenice po čemu je Cener i najviše poznat.

Garden City Business Run

Najveća Business utrka u Hercegovini ove godine okupit će preko 20 kompanija sa preko 200 učesnika i navijača. Utrka će se održati prvi dan festivala sa startom od 18:30h.

Državno Prvenstvo Bosne i Hercegovine na 10.000 metara

Po prvi put će se održati u gradu na Neretvi, što će kompletnoj utrci dati dodatnu vrijednost i brzinu.

Ibis Relay Race

Od ove godine imamo posebno dizajnirane medalje i dresove za štafetnu utrku, kao i štafetu koja će se predavati iz ruke u ruku.

Više o događaju čitajte na LINK-u.

Grawe Kids Run

Humanitarna utrka za 200 mališana koja je na rasporedu u subotu od 11:00h.

MMu Puzijada

Utrka namijenjena za najmlađe učesnike festivala, održat će se u nedjelju sa startom u 18:30h – „Korner“ Hotel Garden City Konjic.

Starosne kategorije na utrci Bingo Konjički Cener

Od ove godine ponovo smo uveli starosne kategorije na ovoj utrci, kao i nagrade za prvih 5 u muškoj i ženskoj kategoriji.

Partneri projekta: Bingo, Garden City Hotel, Grawe dd Sarajevo, Ibis Styles Sarajevo, Leda Voda, LA Bamba, Ovako, MMU marketing agencija, Grad Konjic, Federalno Ministarstvo Kulture i Sporta, PD Igman, Konjictrans, Total sport, Hell, Radio Mix, Radio Konjic, Moje trčanje, Novi Konjic.

Konjic Summer Fest 2024 – Ne propustite spektakl godine! POKRENI SE!

Vaši komentari

Banner