6. KONJIC SUMMER FEST: Popust za rane prijave pred međunarodni skup zabave i sporta

Ovog jula, Grad Konjic postaje epicentar sportskog uzbuđenja dok se održava međunarodni festival sporta - Konjic Summer Fest.

576
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Od 5. do 7. jula 2024. očekuje nas trodnevno putovanje kroz vrhunsku sportsku akciju kroz pet utrka, zabavu i sve ono što Grad Konjic nudi.

Glavni događaj festivala je nezaboravna utrka Konjički cener, koja će se ove godine održati u subotu 6. jula i to sa novim generalnim partnerom, a to je domaća kompanija Bingo. Uz to će se cener od ove godine trčati na AIMS certificiranoj stazi. No, to je samo početak!

Uz Bingo Konjički Cener, učesnici će imati priliku učestvovati i u Relay Race štafetnoj utrci, Garden City Business utrci. Za najmlađe tu je Kids Run i Puzijada. Festival će također obuhvatiti zabavne, turističke i kulturne aktivnosti koje će dodatno obogatiti ovaj trodnevni događaj.

Prijave za utrku Bingo Konjički Cener i štafetnu utrku su već otvorene i moguće su putem web stranice festivala: LINK. Za sve rane prijave, organizatori osiguravaju poseban popust od 20% na premium pakete!

– Sa zadovoljstvom najavljujemo međunarodni festival “Konjic Summer Fest” u našem gradu Konjicu. Ovogodišnji festival obuhvaća pet uzbudljivih utrka i raznovrsne zabavne i turističke destinacije koje ćemo predstaviti u narednim danima. Pozivamo sve ljubitelje trčanja i zabave da nam se pridruže i uživaju u nezaboravnom doživljaju. Vidimo se na “Konjic Summer Fest-u”, poručio je direktor festivala Mahir Mujić.

Vaši komentari

Banner