10. DUVANJSKA DESETKA: Utrka s najizdašnijom tombolom u državi i okruženju!

Do starta jubilarne, desete Duvanjske desetke ostalo je još manje od dva tjedna (3. 8. 2024. u 18 sati).

690
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Riječ je o trokružnoj utrci koja se odvija na certificiranoj stazi Tomislavova grada.

Budući da se sve događa na prostoru od 3,3 km, organizatori su zaključili da je 300 sudionika gornja granica komocije.

Ističemo – još raspoloživo 25 startnih paketa za utrku na 10 km.

Nakon što su jučer evidentirane sve uplate startnina, trenutno je raspoloživo 25 startnih paketa za utrku na 10 km i 30 za utrku na 3,3 km. To znači da je još moguće prijaviti se za jednu od utrka i to do rezervacije preostalih paketa, a najkasnije do ponedjeljka – 29. 7. 2024.

Sve sudionike očekuje bogat sadržaj i to: startni broj s čipom za elektroničko mjerenje vremena, okrepa tijekom utrke i u cilju, službena Dri-Fit majica (za sudionike utrke na 10 km), jedinstvena finišerska medalja i večera poslije utrke.

Neki od proizvoda sponzora utrke također će naći svoje mjesto u startnim paketima: Dolce Vita, Leda, Orangina, Hidra, Snickers, Cockta, a tu je i bon za tombolu u kojoj se nalaze vrijedne nagrade: SIM IMPEX – poklon bon od 400 KM za NEXEN gume, OAKLEY pokloni: naočale Sphaera, ruksak (Road Trip Terrain 25 l RC Pack), majica (Mark 3 Tank i O Bark 2.0), majica (Mark II Tee 2.0) i čarape (Icon Road Short Socks), tri GARMIN sata Forerunner 55: crni, bijeli i sivi, tri „My Lovely bag“ torbice po izboru i poklon paket ljekarne Tabak. Uz sve navedeno, u ciljnoj zoni sa svojim proizvodima bit će i Red Bull ekipa.

Za najbrže u muškoj i ženskoj kategoriji utrke na 10 km organizatori su osigurali po pet novčanih nagrada. Svi sudionici „Desetke“ konkuriraju i za medalju u dobnoj kategoriji, a posebna pažnja daje se domaćim trkačima te se tradicionalno novčano nagrađuju po tri cure i tri mladića. Sudionici Utrke građana konkuriraju za pehar i medalje.

Ovo je posljednja prilika, zato, prijavi se na jednu od utrka, ugrabi startni paket i budi jedan od 300 izabranih na jubilarnom desetom izdanju Duvanjske desetke!

Prijave za utrku na 10 km.

Prijave za utrku na 3,3 km.

Vaši komentari

Banner