Forerunner 935: Vrhunski GPS sat za trčanje i triatlon

"Sličnih funkcija kao i fēnix® 5 - naš popularni multisport GPS sat osmišljen za fitnes, avanturu i stil - Forerunner 935 je više usmjeren prema sportašima orijentiranima na izvedbu i rezultate", rekao je Dan Bartel, Garmin potpredsjednik globalne prodaje.

1565

Moje trčanje – trcanje.net

Nove trening funkcije – uz tehnologiju koju pruža Firstbeat – olakšavaju vam praćenje performansi i bolju pripremu za utrku ili ciklus treninga. Status treninga automatski analizira prethodne razine tjelovježbe i fitnesa kako bi vam pružio uvid u način na koji vaše tijelo odgovara – obavještavajući vas trenirate li produktivno, na vršnim razinama ili ih nadilazite. Opterećenje treningom vam daje pregled tjedne aktivnosti i pomaže odrediti trenirate li u pravoj zoni te je li vaš trening previše lagan ili težak. Osim toga, nove metrike efekta treninga prate i pregledavaju aerobnu i anaerobnu korist treninga, otkrivajući vam kako trening poboljšava vašu sposobnost za pomicanje granica. Uz ove funkcije treninga dostupne na dohvat ruke, lako možete prilagoditi i poboljšati svoj trening kako biste postali bolji, brži i učinkovitiji do dana utrke.

Forerunner 935 omogućava korak dalje s vašim trkačkim podacima. Jednostavan za uporabu i nenametljiv novi Running Dynamics Pod kačenjem na pojas omogućuje uvid u svih šest parametara dinamike trčanja – tempo, vrijeme kontakta s tlom, duljinu koraka i više – na kompatibilnom uređaju bez potrebe nošenja trake sa senzorom pulsa na prsima. Forerunner 935 sadrži naprednu dinamiku koja pomaže kod vožnje biciklom i plivanja. Na biciklu će pratiti dinamiku, uključujući zone snage, vrijeme sjedenja i stajanja, pomak od središta i fazu snage. U vodi će Forerunner 935 pratiti udaljenost, zaveslaje, tempo, osobna postignuća i još mnogo toga.

Moguće je lako izmjenjivati sportove pritiskom tipke koristeći automatsku ili ručnu funkciju multisport. Dodatne ugrađene aktivnosti uključuju planinarenje, trčanje stazom, skijanje, veslačke sportove, golf i još mnogo toga. Forerunner 935 je kompatibilan i s cijelom Varia™ linijom dodatne opreme za sigurnu vožnju bicikla, Vector™ sustavom mjerenja snage na pedalama i Index™ pametnom vagom.

Na multisport satu Forerunner 935 su dostupni i Strava Live Segmenti koji omogućuju uvid u rezultate u stvarnom vremenu tijekom trčanja ili vožnje, rang na ljestvici i usporedbu trenutnog napora s vašim najboljim osobnim postignućima. Segmenti označeni zvjezdicom automatski se sinkroniziraju s multisport satom Forerunner 935 za povratne informacije tijekom aktivnosti. Kupnjom multisport sata Forerunner 935 dobivate 60 dana probnog razdoblja na Strava Premium, a vlasnici Connect IQ kompatibilnih uređaja dobit će 30 dana probnog razdoblja.

Na Forerunner 935 je učitana nova aplikacija TrainingPeaks koja omogućuje preuzimanje besplatnih vježbi izravno na sat, a zatim pregledavanje treninga u stvarnom vremenu, zajedno s ciljevima intenziteta i vremenskim intervalima. Nakon odrađenog treninga, možete automatski sinkronizirati svoju završenu tjelovježbu natrag na TrainingPeaks za detaljnu analizu vaše izvedbe i mjeriti vaš napredak prema ciljevima. Sat možete prilagoditi i s podatkovnim poljima, izgledima zaslona sata, widgetima i dodatnim aplikacijama, uključujući Uber ETA (Garmin) i AccuWeather MinuteCast® minutu po minutu vremensku prognozu u trgovini Connect IQ.

Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom, Forerunner 935 automatski prenosi podatke na Garmin Connect, online fitnes zajednicu gdje možete pratiti vježbe, obrasce spavanja, pridružiti se online izazovima te se natjecati s prijateljima i osvajati virtualne bedževe. GroupTrack vam dopušta praćenje onih s kojima trenirate, dok LiveTrack omogućuje obitelji i prijateljima praćenje vašeg trčanja i vožnje u stvarnom vremenu.

Vijek trajanja baterije multisport sata Forerunner 935 iznosi do 24 sata u GPS načinu rada, do 50 sati u UltraTrac™ načinu rada za uštedu energije i do dva tjedna u načinu rada kao sat. Dostupan je u crnoj boji, s preporučenom maloprodajnom cijenom od 1.146,30 KM. – detaljnije-

 

Opcija tri-bundle – koja uključuje crno kućište sata s ojačanim žutim remenom, HRM-Tri senzorom, HRM-Swim senzorom, Quick Release Kit za brzo skidanje i dodatni crni remen – je dostupna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.476,30 KM. – detaljnije-

Kompatibilnost uređaja Forerruner 935 s opcionalnim Garmin QuickFit™ remenima od kože, silikona ili metala omogućuje odlazak s radnog mjesta do vježbališta bez potrebe za priborom za zamjenu remena.

Vaši komentari

Banner
Podijeli objavu
Prethodni članakMAPA Stolački cener
Sljedeći članakSanja Kavaz: Treći JUT će pokazati ozbiljnost i zrelost naše organizacije
Moje trčanje trcanje.net je prvi bh. specijalizirani web portal o trčanju. Cilj nam je popularizacija i promoviranje trčanja prije svega u Bosni i Hercegovini. Osobit naglasak stavljamo na promociju prirodnih ljepota i kulturno-povijesne baštine naše zemlje.