Đukanović: Ove godine očekujemo više trkača u Kozarskoj Dubici

Drugi polumaraton u Kozarskoj Dubici održava se 6. avgusta, a organizatori trke su AK “Kozarska Dubica” i TRK iz Banjaluke.

921

Moje trčanje – www.trcanje.net

U okviru trke organizuje se polumaraton i trka na 5km, a start i cilj je u centru Kozarske Dubice sa početkom od 19 časova. Pored glavne trke biće organizovana dječija trka, isti dan, sa početkom od 18 časova.

Za sve učesnike polumaratona biće obezbijeđeni pokloni: majica, diploma, učesnička medalje. Na okrepnim stanicama bice osigurana izotonična pića, voće i voda. Prva mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji dobiće poklon bonove, a prva tri mjesta i pehare.

Radmila Đukanović

– Do osnivanja ove trke došlo je jer sam željela da ljudi u gradu u kojem živim počnu još više da trče i tako učine nešto pozitivno za svoje zdravlje, kazala je Radmila Đukanović, organizatorka polumaratona.

– Ove godine očekuje se veći broj učesnika na polumaratonu u odnosu na prošlu godinu, jer se broj rekreativaca koji trče povećao, a očekuje se i dobar odziv trkača iz drugih gradova. Prošle godine trkači su bili oduševljeni stazom, a sigurni smo da ih staza i program prije i nakon trke i ove godine neće iznevjeriti, dodala je Radmila Đukanović.

KOTIZACIJA

Kotizacija za učešće na polumaratonu koja se uplati do 30. jula iznosi 30 KM, a od 1. avgusta košta 35 KM. Kotizacija za trku od 5km je 15 KM, dok je za dječiju trku 5 KM.

Posebna tarifa omogućena je grupama od 10 i više učesnika. Više informacija o trci možete dobiti na e-mail: dubicahalf@gmail.com

Prijaviti se možete: ovdje.

Vaši komentari

Banner