Izađi iz rutine i istraži grad u novim adidas Pure BOOST Xpose patikama kreiranim samo za žene

Adidas ove sezone predstavlja nove Pure BOOST Xpose patike dizajnirane samo za žene, nastale kao spoj visokih performansi i visoke mode.

1219

Moje trčanje – www.trcanje.net

Na osnovu višegodišnjeg testiranja i istraživanja potreba žena sportista širom sveta, adidas je kreirao prefinjene patike za trčanje koje prate liniju stopala i prate njihov aktivni životni stil.

Savitljiv središnji luk obezbjeđuje patici potpuno novi izgled i osjećaj prilikom trčanja. Prilagodljiv mrežasti materijal obavija sredinu stopala kako bi ono izgledalo manje i ujedno pruža osjećaj podrške tokom svake trke. Prilagodljiva površina đona je dizajnirana tako da dozvoljava fleksibilnost u svakom trenutku, omogućavajući stopalu da zadrži prirodnost pokreta.

Nježna, prilagodljiva silueta Pure BOOST Xpose elegantno prati liniju stopala i omogućava mu da se „odmori“ na BOOST pjeni napravljenoj od više hiljada jedinstvenih energetskih kapsula. BOOST središnji đon pruža energiju koja omogućava da trčanje postane najbolji način ostajanja u formi.

Adidas proizvodi za trčanje su razvijeni u saradnji sa timom koji se bavi sportom kao naukom a istraživani su koristeći ARAMIS sistem za testiranje, kao i tehnologiju za praćenje kretanja tijela i stopala koja omogućava detaljne analize pokreta tijela pri trčanju. Posljednje inovacije u adidasu su najviše uticale na dizajn Pure BOOST Xpose kolekcije i za rezultat su imale patiku koja je kreirana, prije svega, za gradske trke, a sadrži prilagodljive elemente koji pomažu ženama da savladaju prepreke ili izazove tokom trke.

Nove adidas patike za trčanje sa specijalnom Boost tehnologijom možete pronaći u Bosni i Hercegovini  u Sport Vision prodavnicama u Mostaru i Tuzli, kao i Sport Life prodavnici u Sarajevo City Center-u.

Modeli su dostupni i u online prodavnici – PureBoost i Supernova.

Vaši komentari

Banner
Podijeli objavu
Prethodni članakMišići i trčanje
Sljedeći članakMitovi i zablude o trčanju i kako na njih reagirati
Moje trčanje trcanje.net je prvi bh. specijalizirani web portal o trčanju. Cilj nam je popularizacija i promoviranje trčanja prije svega u Bosni i Hercegovini. Osobit naglasak stavljamo na promociju prirodnih ljepota i kulturno-historijske baštine naše zemlje.