TRK LIGA: Prvo kolo u nedjelju, trči se 5 km

Trkački rekreativni klub iz Banjaluke organizuje TRK LIGU s humanitarnim karakterom. Prva trka biće organizovana u nedjelju 24. septembra sa početkom od 9 časova.

912

Moje trčanje – www.trcanje.net

Učesnici će imati priliku da pomognu rad jednog od humanitarnih udruženja iz Banjaluke: Budimo ljudi (Danijela i Nikola), Udruženje samohranih roditelja “Ponos”, Udruženje za pomoć licima sa autizmom  “Djeca svjetlosti” i Centar za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama “Dajte nam šansu – Zvjezdice”.

Svaki učesnik dobija humanitarni broj po svom izboru, a cijena broja je 10 KM, a ukoliko učesnik želi, može uplatiti i veću sumu. Novac se uplaćuje direktno humanitarnoj organizaciji gdje se i podižu brojevi za trku, tako da mogu da osjete atmosferu u samoj organizaciji.

Uplata se može izvršiti i putem žiro računa organizacije. Suma koju je učesnik uplatio se ne objavljuje ukoliko to učesnik ne želi.

Planirane su 4 trke tokom jeseni i zime. Svako naredno učešće se posebno plaća, a broj koji se jednom uzme koristi se u svim narednim trkama.

Svaka trka je revijalnog, a ne samo takmičarskog karaktera i otvorena je za sve građane.

Trke će se održati u septembru, oktobru, novembru, decembru i februaru, a TRK LIGA se nastavlja na proljeće i trajaće do juna. Trke će se uglavnom održavati u parku Mladen Stojanović, ali planirane su i neke druge lokacije.

Dužina staze za djecu iznosi 200 i 400 metara, a za odrasle 5 km.

Planirano je bodovanje po svakom kolu, a za ukupan plasman pojedinog učesnika računa se najmanje sedam kola. Na kraju svakog kola pobjednike očekuju pokloni, a na kraju lige i pehari za najbolje.

Prijave možete izvršiti OVDJE.

Vaši komentari

Banner