Balkanska trkačka liga: Počeo prijem novih članova

Od 1. novembra otvorene su prijave za nove članove u Balkanskoj trkačkoj ligi.

1141
Banner
Banner
Banner

Pripremila: Ljilja Lukić

 – Četvrta sezona se bliži kraju, a otvorene su prijave za petu – godinu u kojoj očekujemo nastavak kontinuiranog rasta na svim poljima i dalje unaprjeđenje saradnje sa našim partnerima i organizatorima trka i putovanja u regionu. Svi detalji, obećavamo – bogatiji nego ikad, biće izloženi na tradicionalnoj novogodišnjoj svečanosti, kaže osnivač Lige Nikola Minić.

Nova pravila i pogodnosti

Liga se razvija iz godine u godinu, kako po broju članova, tako i po novim pravilima i pogodonostima za članove. Od 2018. godine učešće u Ligi za djecu članova, uzrasta do 10 godina, je besplatno, uvedene su ekskluzivne dry-fit majice, a majice i članske kartice od sada stižu na kućnu adresu. Tu je i opcija retroaktivnog unosa rezultata iz sezona prije prvog članstva, pa i prije nastanka Balkanske trkačke lige. Ažuriran je partnerski forum Lige, nagrade sponzora će se ažurirati uoči i tokom sezone.

Ono što se posebno izdvaja od novina je da se uvodi Liga unutar Lige – poseban sistem bodovanja i dodatne nagrade za odabrane trke u regionu.

Pravilnik Lige, u kome su i svi detalji oko prijave i cijene članarine možete pročitati ovdje.

U Pravilniku su već određeni i najbitniji datumi u 2018. godini, a žrijeb za Kup šampiona biće održan tokom novogodišnje ceremonije 2. januara.

Kako postati član?

Ukoliko želite da postanete član BTL-a potrebno je da na sajtu Balkanske trkačke lige popunite registracioni formular, ili lično donesete popunjen formular na adresu sjedišta sportskog udruženja (Ane Dobeš 9, Beograd), a zatim na mail dobijate dalja uputstva i instrukcije o korišćenju portala i uplatama godišnje članarine.

Članstvo u Ligi na godišnjem nivou podrazumijeva personalizovanu člansku karticu koja osim što potvrđuje članstvo, omogućava vam i brojne popuste kod partnera Lige u cijelom regionu, zatim učesničku medalju na kraju godine ukoliko osvojite 12 ili više BTL bodova, pravo na korišćenje svih funkcionalnosti na portalu Lige, pravo učešća na svim Ultrafitline trkama tokom godine, BTL Round ‘n’ Around Ultramaratonu, obukama, treninzima i svim svečanim okupljanjima Lige. Takođe aktuelni članovi dobijaju i privilegije u organizaciji putovanja koje organizuje Liga, kao i popust na buduće članarine.

– Ukoliko ste već sa nama, radujemo se da nastavimo druženje na stazi i van nje. Ako tek postajete član naše porodice – vjerujte da ste mogli da izaberete i udobniji hobi jer ovdje se svaka kap znoja, svaki kilometar i svako bacanje koske BROJE! – dodaje Minić.

Balkanska trkačka liga postoji od novembra 2013. godine, a cilj joj je popularizacija sporta, prvenstveno trčanja i planinarenja.

Vaši komentari

Banner