2. TUZLANSKI POLUMARATON: Otvorene prijave i za Fun Run trku

U okviru 2. Tuzlanskog noćnog polumaratona koji će se u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba „Rekreativci“ Tuzla održati 21. jula 2018. godine s početkom u 21.00h sa startom i ciljem na Panonskim jezerima, bit će održana i Fun Run trka na 5.000 metara na kojoj mogu učestvovati svi koji vole ovaj sport.

2463
Foto: tuzlanski.ba

Moje trčanje – trcanje.net

Prijave za istu su otvorene  i moguće ih je obaviti putem linka.

Da je Tuzla grad koji odiše sportskim duhom pokazat će prema do sada zabilježenom interesiranju brojni Tuzlaci, ali i gosti iz cijele regije, koji će 21.jula ove godine trčati Fun Run trku. Želja organizatora je da što veći broj ljubitelja trčanja bude dio ovog veličanstvenog sportskog događaja. Ni vrijeme ni godine nisu i ne trebaju biti ograničavajući faktor. Bitna je volja i dobro raspoloženje koji će 2. Tuzlanski noćni polumaraton zasigurno i ove godine upisati među najpoželjnije trke. Na Fun Run trci će učestvovati i polaznici ovogodišnje Ljetne škole trčanja koju već petu godinu organizira ARK Rekreativci Tuzla.

Startnina za Fun Run trku iznosi 10,00 KM, a svaki prijavljeni trkač će dobiti startni paket koji uključuje i majicu. Svi koji završe trku dobivaju medalju.

Podsjetimo da su prijave za najveći sportski događaj u “gradu soli” već ranije otvorene i do sada se prijavio veliki broj trkača iz cijele regije. Kotizacija za polumaraton do 30. juna 2018. iznosi 20 KM ili 10 EUR, do 15. jula 2018. – 40 KM ili 20 EUR dok je na dane 20. i 21. jula – 50 KM ili 25 EUR. Prijave za polumaraton se mogu izvršiti putem linka.

Vaši komentari

Banner