4. MOSTARSKI POLUMARATON 2020: U znaku obilježavanja Međunarodnog dana osoba s Down sindromom i prvog dana proljeća

Ovogodišnji Mostar Run Weekend (20. - 22. 3. 2020.) će nam pod sloganom "Trčanje bez diskriminacije" donijeti veliki broj trkačkih sadržaja za sve dobne kategorije i sve razine rekreativnih trkača.

2764

Moje trčanje – trcanje.net/PR Promo

Centralni događaj manifestacije Mostarski polumaraton (21. 3.) i ove godine će se trčati certificiranom stazom preko 7 gradskih mostova što je postao i zaštitni znak ove utrke.

Staza također prolazi kraj velikog broja gradskih znamenitosti pa je i turističkog karaktera, dok se životni puls i bogatstvo različitosti koje Mostar pruža najbolje osjeti u malim ulicama i mahalama koje, iako zahtjevne za trčanje, pružaju poseban osjećaj svakom trkaču.

Utrka građana

Ovogodišnje izdanje utrke građana u dužini od 4 kilometra biti će humanitarnog karaktera sa ciljem pomoći i uključivanja osoba s Down sindromom u sportske aktivnosti. Cilj ove utrke je pored samog trčanja ukazati i na važnost kretanja i otežanu mogućnost uključivanja u sportske aktivnosti osoba s Down sindromom. U skladu s tim je i vremenski limit za završetak ove utrke postavljen na 60 minuta od starta što omogućuje svima koji kroz šetnju žele sudjelovati u ovoj utrci da i na taj način podrže rad Udruge za Down sindrom Mostar.

Utrka za djecu

Utrka za djecu u dužini od 1 kilometar sa besplatnim sudjelovanjem i medaljama za sve sudionike bez proglašavanja pobjednika još je jedan segment promocije trčanja i tjelesne aktivnosti u kojoj trebaju sudjelovati sva djeca bez obzira na njihove predispozicije i sposobnosti. Pobjednici ove utrke su sva djeca koja uzmu učešće i prođu ciljnu liniju.

Prijave za sve utrke su moguće na službenom sajtu organizatora.

Vaši komentari

Banner