eRTeL SANUS MOTUS: “Memorijalna utrka profesor Žarko Bilić” posljednje kolo lige

Dana 14. 11. 2021. (nedjelja) bit će održano posljednje kolo Rekreativne trkačke lige Sanus Motus 2021, utrkom na brdu Hum poviše Mostara.

1698

Moje trčanje – trcanje.net

Događaj se organizira pod nazivom “Memorijalna utrka profesor Žarko Bilić”, u čast preminulom prijatelju udruge i čovjeku zaslužnom za razvoj sporta u Hercegovini.

Start je na ulazu s glavne ceste, a cilj na samom vrhu. Profil staze možete pogledati na aplikaciji Strava, pod nazivom segmenta Up Hum. Radi se o asfaltiranoj stazi, dužina je cca 2,4 km s prosječnim nagibom od 8,3 posto te ukupnom elevacijom od 211 m.

Vrijeme starta je u 12:00 h.

Svi trkači prijavljeni za ligu dobit će startni broj (uvezan s njihovim podacima za ligu). Ovom kolu lige mogu se priključiti i svi ostali zainteresirani trkači te tako odati priznanje i počast našem profesoru Žarku i ujedno podržati razvoj rekreativnog trčanja.

Staza neće biti zatvorena za promet (promet vozilima na ovoj dionici inače nije frekventan), a ispred trkača na čelu utrke ići će vozilo organizatora koje će eventualno upozoriti vozila koja dolaze ususret da se maknu u stranu i pričekaju prolaz svih sudionika.

Pored bodovanja za ukupni plasman eRTeL SM 2021, prvoplasirani na ovoj utrci u muškoj i ženskoj konkurenciji dobit će prigodne nagrade.

Obzirom na ograničen broj vozila koja se mogu parkirati u području oko starta, molimo sve sudionike da dolazak organiziraju po mogućnosti u manjim grupama (sa što manje vozila). Nakon utrke, na vrhu će sve trkače dočekati osvježenje a potom ćemo organizirano vratiti na start sve vozače kako bi se mogli uspeti vozilima po ostale sudionike (naravno, oni koji žele mogu se vratiti pješke).

Prethodno kolo eRTeL Sanus Motus lige je bio ČUT, o čemu možete čitati na OVOM LINK-u, kao i saznati trenutni plasman takmičara.

Podsjetnik za plasman i nagradni fond lige za 2021. godine:

Plasman za nagradni fond:

  • Prva tri mjesta u muškoj konkurenciji, obje kategorije;
  • Prva tri mjesta u ženskoj konkurenciji, obje kategorije.

Nagradni  fond za troje najbolje plasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji za kategoriju „Lokalci“:

  • Violeta d.o.o. Grude; poklon paketi za prva tri mjesta (M i Ž konkurencija);
  • Poliklinika Vitalis Mostar; prvo mjesto Full medic kartica, sistematski pregled za drugo mjesto, ultrazvučni pregled za treće mjesto (M i Ž konkurencija);
  • GBT sportska oprema Banja Luka, poklon paketi sportske opreme za prva tri mjesta (M i Ž konkurencija).

Nagradni  fond za troje najbolje plasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji za kategoriju „Apsoluti“:

  • Novčane nagrade za plasman među prvih tri u muškoj i ženskoj konkurenciji (300 KM prvo mjesto, 150 KM drugo mjesto, 100 KM treće mjesto M i Ž konkurencija). Pokrovitelj za natjecanje u ovoj kategoriji je udruga Sanus Motus Mostar.

Partneri natjecanja su Violeta d.o.o. Grude, Poliklinika Vitalis Mostar, GBT sportska oprema Banja Luka, NOBEL d.o.o. Mostar, portal Manger.ba, portal Moje trčanje i Shift Brand Design Mostar.

Nagrade se u obje kategorije dodjeljuju u muškoj i ženskoj konkurenciji. Pobjednicama i pobjednicima će uz nagrade biti uručena i simbolična priznanja za trajnu uspomenu ostvarenog rezultata dok će svi ostali sudionici dobiti službene potvrde o ostvarenom plasmanu i prigodan poklon paket našeg partnera Violeta d.o.o. Grude (svečana dodjela planirana je u 12. mjesecu, u sklopu trkačke konferencije „Trčanje za sve by Sanus Motus“). Pored svega prethodno navedenog, svi sudionici lige dobili su službenu dri fit majicu natjecanja, u suradnji s našim partnerima NOBEL d.o.o. Mostar i portalom Manager.ba.

Vaši komentari

Banner