3. SARA 5K KISELJAK: Sve je spremno za 4. 6., jeste li vi?

Utrka SARA 5K Kiseljak će se 04. 06. 2022. godine održati po treći put.

1789
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Start i cilj utrke je u središtu grada, na trgu Kneza Radoje. Utrka će startati u 18:00 sati.

Trasa

Trasa utrke prolazi gradskim ulicama cijelom svojom dužinom i sa svojih 15m elevacije idealna je za obaranje osobnog rekorda. Za svakog trkača kao i uvijek pripremljen je bogati startni paket, a za najbolje i bogate nagrade (muška i ženska kategorija, najbrža Kiseljačanka i Kiseljačanin, starosne kategorije).

Riječ direktora

Direktor trke, Marko Buljan, ističe da domaćini ove godine očekuju rekordnih 400 trkača

Marko Buljan

iz nekoliko država regiona.

Trasa utrke ostaje kao i prethodne godine i svojom konfiguracijom idealna je za postizanje osobnih rekorda. Nagradni fond smo povećali. Također uvodimo i plasmane po kategorijama. Osim same utrke program će obilovati događajima nastupom kiseljačkih mažoretkinja, lokalnog mladog rock banda, kao i dva DJ-a. Pozivam sve trkače da dođu i uveličaju događaj, te da im predstavimo Kiseljak u najboljem mogućem svjetlu, izjavio je Buljan.

Startnina

Do 01.05.2022. startnina iznosi 25,00 KM, a uključuje: Skin fit majica sa logom i imenom utrke, okrepa za vrijeme i nakon utrke, (voda, voće, izotonici), učesnički broj sa čipom, e-diploma, finišerska medalja i bogati pokloni sponzora.

Od 02.05.2022. do popunjavanja kapaciteta utrke (400 takmičara) prijava također iznosi 25,00 KM, ali bez Skin fit majice sa logom i imenom utrke.

Sve ostale detalje vezane uz utrku možete pogledati na LINK-u, a prijavu na utrku možete izvršiti putem LINK-a.

Smještaj

Za što ugodniji boravak u Kiseljaku i na utrci SARA 5k Kiseljak organizatori vam predlažu partnera utrke za smještaj – motel Max. Boravak možete rezervirati preko e-maila: makskiseljak@hotmail.com ili na poziv +387/30 879-727.

Vaši komentari

Banner