7. ULIČNA TRKA UGLJEVIK: Rane prijave otvorene do kraja tekućeg mjeseca

Po sedmi put će 13. avgusta (sa startom u 20 sati) biti održana Ulična trka Ugljevik, sa distancama na 5 i 10 kilometara te dječjim trkama kao tradicionalnim dijelom ove trkačke manifestacije.

1204
Banner
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Organizator Ulične trke Ugljevik je Škola sporta Mali šampioni iz Ugljevika koju vodi naš odlični trkač, maratonac, državni ultramaratonski rekorder, Ironman, svestrani sportista, Mladen Stevanović.

– Prva atletska trka je održana 2015. godine kada smo odlučili da pružimo svu ljubav,

Mladen Stevanović

energiju i znanje i organizujemo manifestaciju koja promoviše sport, prijateljstvo, porodične vrijednosti, druženje i rekreaciju. Od tada smo naučili mnogo i svake godine se trudimo da atletsku uličnu trku podignemo za jednu ljestvicu više. Organizaciono konstantno radimo na unapređenju kvaliteta trke, nagradama i kompletnom događaju. Iz godine u godinu trka je postala lijepa tradicija kojom se Ugljevik ponosi. Ovim putem pozivamo sve trkače koji žele da učestvuju i istrče neku od distanci (5/10km, dječije trke), a nakon toga imaju besplatan ulaz na bazen i noćno kupanje nakon trke – poručio je Mladen Stevanović.

Trasa i prijave

Trasa staze za 5K je jedan krug, a 10K dva kruga.

Rane prijave za ovu trku su otvorene do 1. avgusta (20KM), a možete se prijaviti, kao i saznati više detalja o kompletnom događaju, na OVOM LINK-u.

Ispred Moje trčanje smo na trci u Ugljeviku bili 2017. godine, a kako je bilo, i kakva vas atmosfera očekuje, saznajte iz teksta na OVOM LINK-u.

Startni paket

Startnina u Ugljeviku obuhvata majicu vrhunskog kvaliteta, startni broj (vodootporni) sa čipom, unikatnu finišersku medalju za sve one koji završe trku u zadanim vremenskim ograničenjima (90 minuta), poklone sponzora, okrepu, medicinsku pomoć, elektronsko mjerenje vremena.

Nagrade

Robne nagrade i pobjednički pehar će se dodijeliti na 5K trci za najbolja tri u muškoj i ženskoj konkurenciji. Novčane nagrade i pobjednički pehar će se dodijeliti na 10K trci za najbolja tri u muškoj i ženskoj konkurenciji. Prvoplasirani će dobiti po 300 KM, drugoplasirani po 200 KM i trećeplasirani po 100KM. Obezbjeđene su i robne nagrade i pobjednički pehar za najbržeg Ugljevičanina i najbržu Ugljevičanku na 5K i 10K.

Vaši komentari

Banner