5. BANJALUKA WINTER TRAIL: Na stazi od 12km učešće uzelo 39 trkača; Tešanović i Kosić prvaci Alfa lige

U nedjelju je na lokaciji Suturlija - Šibovi u organizaciji udruženja Kozara Ultra Trail održano peto izdanje Banjaluka Winter Traila, a ujedno i 5. kolo treće sezone Alfa lige.

751
Foto: Ana Korićanac

Moje trčanje – trcanje.net

Ova trka se uvijek održava na drugoj lokaciji, a ovoga puta je imala stazu na 12 kilometara uz 39 finišera.

Trka je reklamirana kao “zimska avantura – trka na snježnoj stazi, gdje poseban ugođaj pruža praznična atmosfera u kojoj se održava i novogodišnja žurka za trkače”. Manifestacija je imala i humanitarni karakter, kroz prikupljanje novogodišnjih paketića za djecu iz socijalno ugroženih porodica u saradnji sa Udruženjem građana „Budimo ljudi“.

Foto: Marko Lakić

Najbolji su u muškoj konkurenciji bili: 1. Đorđe Ćerić (56:34), 2. David Čelić (57:20), 3. Kristijan Šljivić (59:05), a u ženskoj: 1. Sanda Skenderija (1:09:42), 2. Snježana Pisarić (1:11:44), 3. Danijela Tešanović (1:16:07).

Kompletne rezultate možete provjeriti OVDJE.

Ovo je ujedno bilo i posljednje, 5. kolo u okviru Alfa lige. Najbolji u trećoj sezoni Alfa lige su bili u muškoj konkurenciji: 1. Milan Kosić, 2. Dobrica Petrović, 3. Milan Gligorić, a u ženskoj konkurenciji: 1. Danijela Tešanović, 2. Sanda Skenderija, 3. Sandra Bijelić.

Vaši komentari

Banner