Nikad veći interes za 7. Mostarski polumaraton!

Dva mjeseca prije održavanja manifestacije koja je ove godine zakazana za 17. / 18. 03. gotovo je popunjen kapacitet od 800 trkača za utrku polumaratona.

1285
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Humanitarna utrka u dužini od 4 kilometra nije limitirana i na njoj se ove godine također očekuje rekordan broj rekreativaca, početnika, zaposlenika velikog broja kompanija, studenata i svih ostalih koji sudjelovanjem u ovoj utrci kroz humanitaran način ulaze u svijet rekreativnog trčanja.

Podsjetimo, Mostar Run Weekend pod sloganom “VIŠE OD UTRKE” je posljednjih godina najkvalitetnije organizirana i jedna od najbrojnijih trkačkih manifestacija u BIH koja je u 2022. imala 1268 sudionika.

Predsjednik organizacijskog odbora prof. dr. sc. Franjo Lovrić ističe kako su pripreme za realizaciju manifestacije u putnom tijeku te kako se nadaju najboljem izdanju i najvećem broju sudionika do sada.

– Predstavili smo novi vizual manifestacije koji je nastao u galeriji Claire Noel i uz

Franjo Lovrić

prilagodbu Shift Brand Design. Vješto se igrajući bojama umjetnica Vedrana Božić oslikala je grupu trkača u Starom gradu. Trčeći uskim ulicama Kujundžiluka po kaldrmi trkači iza sebe ostavljaju Stari most prateći šarene kuće i uživajući u pogledu na Neretvu. Mostar kako ga mi vidimo i kakav vas očekuje 18. 03. 2023., kazao je Lovrić te dodao:

– Uskoro ćemo predstaviti službene majice, finišerske medalje i cijeli program koji pripremamo kako bi na najbolji način promovirali Mostar i dočekali trkače i njihove obitelji iz svih dijelova svijeta.

Lovrić ističe da ukoliko dođe do popunjenosti kapaciteta Mostarskog polumaratona što je uistinu izgledno, da su u organizaciji spremni uložiti napor i osigurati dodatnih 200 mjesta za sve zainteresirane polumaratonce i polumaratonke koji žele trčati u Mostaru.

Sve informacije i prijave na službenoj web stranici: www.mostar.run.

Foto: Jadran Čilić

Vaši komentari

Banner