8. ULIČNA TRKA UGLJEVIK: Oprobajte se na 5 ili 10km 12. avgusta

Po osmi put će 12. avgusta (sa startom u 19:30 sati) biti održana Ulična trka Ugljevik, sa distancama na 5 i 10 kilometara te dječjim trkama kao tradicionalnim dijelom ove trkačke manifestacije.

1030
Foto: Ulična trka Ugljevik Facebook
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Organizator Ulične trke Ugljevik je Škola sporta Mali šampioni iz Ugljevika koju vodi svestrani sportista, Mladen Stevanović, državni rekorder u ultramaratonu.

Pokrovitelj je opština Ugljevik.

– Ulična trka je jedna od, možda, najmasovnijih manifestacija u našem gradu gdje se pruža mogućnost svima da učestvuju bez obzira na godine. Radujemo se što svake

Mladen Stevanović

godine vidimo sve više mladih da trče našim ulicama i tako kroz sport promovišu zdravlje, sebe i naš grad. Trčanje moraš da voliš da bi se i rekreativno bavio, a ne samo profesionalno. Ali isto tako mislim da ga možeš zavoliti bez obzira na  godine i kad si počeo sa trčanjem. Svaki osvojen kilometar i svaka osvojena medalja će vas gurati dalje i motivisati da budete još bolji i brži. Trudimo se da iz godine u godinu unapređujemo  saradnju i sa drugim gradovima, da svake godine brojimo više takmičara, da  promovišemo vrijednosti koje jačaju sportski duh i prijateljstvo među djecom i odraslima i podstičemo mlade da usvajaju navike zdravog života i sporta, izjavio je Mladen Stevanović.

Trasa i prijave

Trasa staze za 5K je jedan krug, a 10K dva kruga. Trke nisu limitirane brojem učesnika. Rane prijave za ovu trku su otvorene do 1. avgusta (30KM), a možete se prijaviti, kao i saznati više detalja o kompletnom događaju, na OVOM LINK-u.

Startni paket

Startnina u Ugljeviku obuhvata majicu vrhunskog kvaliteta, startni broj (vodootporni) sa čipom, unikatnu finišersku medalju za sve one koji završe trku u zadanim vremenskim ograničenjima (90 minuta), poklone sponzora, okrepu, medicinsku pomoć, elektronsko mjerenje vremena.

Nagrade

Robne nagrade i pobjednički pehar će se dodijeliti na 5K trci za najbolja tri u muškoj i ženskoj konkurenciji. Novčane nagrade i pobjednički pehar će se dodijeliti na 10K trci za najbolja tri u muškoj i ženskoj konkurenciji. Prvoplasirani će dobiti po 300 KM, drugoplasirani po 200 KM i trećeplasirani po 100KM. Obezbjeđene su i robne nagrade i pobjednički pehar za najbržeg Ugljevičanina i najbržu Ugljevičanku na 5K i 10K.

Vaši komentari

Banner