PROMO: Orthomol Sport – Najbolja podrška sportskim ambicijama

Svima je poznato da su profesionalnim sportistima, amaterima, te onima koji vode aktivan način života, neophodni mikronutrijenti kao dopuna ishrani. Bez obzira kojoj od ovih kategorija pripadate, ukoliko želite postići određeni napredak, trebate voditi računa o ishrani i zadovoljiti odgovarajuće potrebe za mikronutrijentima, jer će oni pomoći vitalnim procesima pogotovo kada su u pitanju energija, izdržljivost i oporavak. Ukoliko je unos ovih supstanci neadekvatan, tijelo trpi i to će pokazati kroz različite simptome. Da bi ovo izbjegli vaš imperativ bi trebao biti uzimanje mikronutrijenata predviđenih za sportiste.

2132
Banner
Banner

Upravo zato je Orthomol, kao pionir ortomolekularne, nutritivne medicine, koji više od 20 godina razvija i distribuira uravnotežene doze i kombinacije mikronutijenata, razvio proizvod namijenjen sportistima – Orthomol Sport. Sadrži važne mikronutrijente za atletske performance, jer samo prava kombinacija ishrane, treninga i unosa mikronutijenata može da garantuje optimalnu formu, kada je to potrebno. Upravo je Orthomol Sport najbolja podrška vašim sportskim ambicijama, sa dnevnom dozom koja unapređuje fizičke performanse, povećava otpornost i ubrzava regeneraciju tijela. Treba spomenuti i da je Orthomol Sport prošao najstrožije, međunarodne testove kvaliteta, te je uključen u „Kelnsku listu“, što dokazuje da ne sadrži niti jednu doping supstancu, kao ni prohormone ili nandrolon.

Klasični multivitamini nisu formulisani i osmišljeni za sportiste ili aktivne vježbače. Većina ih je osmišljena za prosječnu osobu koja nije toliko fizički aktivna i samim tim ima manju potrebu za makronutrijentima. Čak i uzimanje dvostruke ili trostruke doze neće zadovoljiti vaše mikronutrijentske potrebe.

Nakon svega navedenog, naš savjet je da uz adekvatan program ishrane što prije počnete koristiti dodatke prehrani, namijenjene sportistima i obezbijedite tijelu sve mikronutrijente kako bi ono normalno funkcioniralo.

POSEBNA PONUDA:  Za svaki kupljeni Orthomol Sport proizvod od 7 dnevnih doza, dobijete isto pakovanje GRATIS. Dostupno u bolje opremljenim apotekama do isteka zaliha.

Više informacija na: Facebook.com/Orthomolsport.adria

Vaši komentari

Banner