Weleda: puni energije nakon sportskih aktivnosti

„U harmoniji sa čovjekom i prirodom“, slogan je iza kojeg stoji iskustvo i tradicija duga preko 90 godina, za potpuno prirodnu kozmetiku nazvanu WELEDA.

1176

Weleda je Njemačka prirodna kozmetika koja se pri izradi svojih proizvoda oslanja na moć biljaka iz organskog i biodinamičkog uzgoja. Kombinacija ekstrakata bilja, finih biljnih ulja i mirisnih komponenata, čini Weleda proizvode privlačnim ali i izuzetno djelotvornim. Weleda ima širok asortiman proizvoda podijeljen u nekoliko linija, namijenjen kompletnoj njezi tijela i lica.

U susret sarajevskom polumaratonu, tokom registracije pa i same utrke, Weleda će se predstaviti sa dva proizvoda namijenjena sportistima: Ulje za masažu od arnike i Sport Gel za tuširanje od arnike. Predlažemo da posjetite njihov štand, te se sami uvjerite u efikasnost Weleda proizvoda uz mnoštvo nagrada i iznenađenja.

Lagana tekstura i jedinstven miris ruzmarina i lavande savršeno su izbalansirani kako bi umirili misli i pružili dodatnu energiju tijelu nakon sportskih aktivnosti. Osvježavajući gel za tuširanje od arnike održava prirodnu vlažnost, njeguje, opušta i pruža novu energiju. A za bolju cirkulaciju i relaksaciju mišića nakon tuširanja, Weleda preporučuje masažu  Uljem od arnike.

_w6k0586

Weleda Ulje za masažu od arnike poboljšava cirkulaciju, opušta mišiće, zagrijava i okrepljuje, održava kožu zdravom i elastičnom, te ojačava funkcije kože.

Proizvedeno 1923., jedan je od najstarijih i najpouzdanijih Weleda proizvoda za profesionalne sportiste i one koji vode aktivan ili fizički naporan način života. Naneseno prije sportskih i fizičkih aktivnosti štiti od grčeva, dok zagrijavajuća masaža nakon sportskih i fizičkih aktivnosti sprječava mišićnu napetost i eventualne upale. U isto vrijeme stimuliše  prirodnu regeneraciju kože. Kombinacija suncokretovog i maslinovog ulja, ekstrakata cvjetova arnike i brezovog lišća, prija koži i idealna je za masažu. Prirodna esencijalna ulja lavande i ruzmarina pružaju stimulativan miris.
Dermatološki testirano. Bez sintetičkih mirisa, boja i konzervansa. 100% prirodna kozmetika.

Dostupno u svim bolje opremljenim i Weleda partner apotekama.
Više na: Facebook.com/weleda.ba

Banner

Vaši komentari

Banner