SPEED UP WITH NRC: Ne propustite SV pripremni trening

Pripreme za 4. Banjalučki m:tel polumaraton su u jeku. Od trkačkog spektala, koji će se održati 12. maja u Banja Luci, nas dijeli manje od 4 sedmice te je pravo vrijeme da se atmosfera usija i poveća doza adrenalina.

2032

Ne propustite, fenomenalan pripremni trening 26.04.2018. godine od 17:30h, koji će održati treneri Nike Running Club (NRC) iz Beograda sa početkom ispred Sport Vision radnje u Gospodskoj ulici (Banja Luka).

Svi učesnici NRC treninga mogu da testiraju i pomjere granice svoje izdržljivosti i brzine uz savjete stručnog trenerskog kadra i profesionalnih trkača. Najsrećnije učesnike NRC treninga očekuje mali Sport Vision poklon. Osim priprema za samu trku sa aspekta brzine, spremnosti, motivisanosti, cilj treninga je i da promoviše zdrav način života i rekreativno bavljenje sportom.

Priprema za polumaraton ne treba da podrazumijeva samo istračavanje zadate kilometraže, nego i pravilnu hidrataciju, ishranu, kondicione treninge i visoku motivisanost.

Uvjeri se i sam zašto sa #nrcbgd timom granice ne postoje. U inbox Sport Vision Facebook stranice pošalji ime i prezime, mail adresu i godinu rođenja i osiguraj svoje mjesto na vrhunskom NRC treningu.

Finalne pripreme uz NRC trenere će vašu motivisanost i spremnost za trku podići na viši nivo, a ukoliko još uvijek niste nabavili adekvatnu odjeću i obuću za svoju trku na 4. Banjalučkom m:tel polumaratonu, u Sport Vision radnjama vas očekuje veliki izbor Nike obuće, odjeće i opreme za trčanje.

Vaši komentari

Banner