IV ULIČNA TRKA UGLJEVIK: Praznik trčanja i dobre energije

Sada već tradicionalno jedna od najboljih trka na 10 km u BiH, Ulična trka u Ugljeviku, u svom četvrtom izdanju ove godine ponovo će okupiti ljubitelje trčanja početkom avgusta, a organizatori obećavaju dobru organizaciju i odličan provod nakon trke.

2753

Moje trčanje – www.trcanje.net

IV Ulična trka u Ugljeviku ove godine će se održati u subotu 4. avgusta.

Kao i prošle godine, trčaće se trke na 5 i 10 kilometara, a prijave su otvorene na ovom linku.

Start trke je u 19:30h na bazenima u Ugljeviku, gdje je i finiš, staza je ravna, kružna (jedan krug na 5 i dva na 10 kilometara)

Cijena učesničkog paketa (koja važi za obje trke) je 10 KM od 15. juna do 15. jula, a 15 KM od 15. jula do 1. avgusta.

Nakon tog perioda prijave su moguće samo na dan trke u prijavnom centru na bazenima po cijeni od 15 KM, a ova prijava uključuje samo startni broj i majicu u zavisnosti od zaliha.

Nagradni fond će biti naknadno objavljen.

Želja organizatora je da i ove godine učestvuje što više ljudi, jer se na ovaj način popularizuje zdrav način života, sport, kao i Opština Ugljevik koja je generalni pokrovitelj.

Osim trka za atletičare i rekreativce i ove godine će biti organizovane i trke za najmlađe.

– Mladi ljudi su presudni za održavanje ovakvih manifestacija zbog čega se trudimo da ih svake godine uključimo u što većem broju i da organizujemo takmičenja za najmlađe kako bi u ranoj fazi odrastanja usvojili zdrave životne navike, zavoljeli sport, razvili takmičarski duh i postali dobri sportisti koji će u godinama koje su pred nama biti glavni pokretači ovakvih manifestacija, kaže Mladen Stevanović, organizator trke.

Podsjećamo da su prošlogodišnji pobjednici Ulične trke u Ugljeviku bili Milan Mitrović u muškoj i Monika Tončević u ženskoj konkurenciji na 10 km, a u trci na 5 km najbrži su bili Miloš Malešević i Lucia Kimani.

Vaši komentari

Banner