AUDI B2B RUN: Ove godine trkače vodi na plavu stazu stadiona Grbavica

Još 15 dana ostalo je do početka najvećeg poslovno-sportskog događaja, AUDI B2B RUN, koji će se održati 27. septembra na Vilsonovom šetalištu.

1388

Moje trčanje – trcanje.net

Organizatori utrke u saradnji sa administracijom FK Željezničar pripremili su za sve takmičare iznenađenje, te učesnike ovogodišnje utrke očekuje nova, još atraktivnija ruta.

Naime, start i cilj utrke biće na istoj lokaciji kao prošle godine, ispred Face TV, a svi trkači imat će jedinstvenu priliku da prvi trče na novoj plavoj stazi stadiona Grbavica. AUDI B2B RUN biće ujedno i prva trka čija ruta prolazi kroz stadion Grbavica, a svi takmičari imat će priliku da osjete fantastičnu atmosferu trčeći kroz stadion.

– Zadovoljstvo nam je što će se jedan dio ovako respektabilnog događaja održati na stadionu Grbavica. AUDI B2B RUN zaista okuplja eminentne kompanije, među kojima su i partneri FK Željezničar i vrlo rado smo se uključili u utrku. Ovom prilikom pozivam sve poslovne partnere kluba da se prijave na AUDI B2B RUN događaj i učestvuju u najvećem poslovno-sportskom događaju, kazao je Armin Herić iz press službe FK Željezničar.

AUDI B2B RUN će ove godine na jednom mjestu okupiti preko 120 kompanija i stručnjake iz IT sektora, farmaceutske, duhanske, prehrambene, tekstilne, auto i naftne industrije, bankarstva, osiguravajućih kuća, medija, obrazovanja, telekomunikacija, finansija, advokature, te marketinške agencije. Valja naglasiti kako se ovom projektu rado odazivaju svi – od menadžera do pripravnika. Kao i prošle godine, nakon što učesnici istrče predviđenih 5km, uslijedit će After Run Party powered by Class Plus kada će biti proglašeni pobjednici u muškoj i ženskoj kategoriji, te dodijeljene timske nagrade za najbolje kompanije u kategoriji malih, srednjih i velikih preduzeća, kao i nagrada za Najfit kompaniju.

Promovisanjem zdravog načina života, unapređenjem međuljudskih odnosa, te afirmisanjem korporativne kulture, AUDI B2B RUN je jedinstven i moderan koncept team buildinga. Projekat predstavlja sjajno mjesto za zabavu i rekreaciju, potiče komunikaciju i timski duh, a najviše se brine o tome da zdravlje i sport imaju primat u životu svakog pojedinca.

Sve kompanije koje žele biti dio AUDI B2B RUN utrke, a pritom žele i unaprijediti komunikaciju unutar svog radnog kolektiva, te koje shvataju značaj bavljenja fizičkim aktivnostima, mogu se prijaviti za utrku putem LINKA. Rok za prijavu je 17. 09., a broj mjesta na startu je ograničen. Male, srednje ili velike kompanije ujedinjene pod sloganom “Cijela kompanija=jedan tim” dobro su došle 27. septembra, a jedino što je bitno jeste da se učesnici zajednički brane boje svojih kompanija.

Vaši komentari

Banner