PROLJETNI IZAZOV: Poznati pobjednici; pokreni se i prijavi na 13. GBT i MT takmičenje!

Jučer je okončan četveromjesečni “GBT Proljetni regionalni trkački izazov” na endomondo.com, a pod vodstvom Moje trčanje – trcanje.net.

1921
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Ovo je bio 3. regionalni, a ukupno 12. Izazov preko kojeg ste mogli dobiti i skromne, ali i lijepe nagrade za svoj trud i trkački trening.

U konkurenciju za nagradu su mogli ući oni trkači/trkačice koji ispune limit od 150km mjesečno (odnosno u ovom slučaju minimalno 600km), što i nije posebno zahtjevan prag.

Personaliziranom majicom (čiji je sponzor sportska oprema GBT) će tako biti nagrađeni Mirsad Kličić (1482km) i Tomislav Poljak (1392km) u muškoj te Amela Trožić (856km) i Ivana Marušić (799km) u ženskoj konkurenciji. Molimo dobitnike nagrade da nam se jave u facebook inbox ili e-mail (mojetrcanje@gmail.com) sa sljedećim podacima: adresa stanovanja, broj telefona, veličina majice.

Čestitamo dobitnicima, a ostalima želimo više sreće u sljedećem izazovu pod nazivom: “GBT Ljetni regionalni trkački izazov” na koji se možete prijaviti OVDJE. Trajat će također četiri mjeseca, odnosno od početka maja, do kraja augusta.

Pozivamo sve da učestvuju bez obzira na jurnjavu za nagradom jer poređenje kilometraže sa ostalim trkačima može biti oblik motivacije za vaš trening. Prvenstveni cilj pokretanja ovog Izazova od početka i jeste da predstavlja dodatni motiv. Kompletne rezultate prethodnog izazova možete vidjeti u prilogu ispod. Na ovaj dvomjesečni izazov je bilo prijavljeno 49 trkača (45 aktivnih) koji su ukupno istrčali 28.422 kilometra.

Vaši komentari

Banner