GARMIN TEHNOLOGIJA ZA SOLARNO PUNJENJE: Širi se na popularne avanturističke i multisport pametne satove

Nova Instinct, fēnix i tactix serija uvođenjem solarne tehnologije donosi još duže trajanje baterije i dolazi sa specijaliziranim aktivnostima.

2038
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Solarno napajanje sada dolazi na Instinct, fēnix 6 i 6S i tactix Delta multisport pametnim satovima.

Polazeći od uspjeha prvog Garmin multisportskog sata za solarno punjenje, fēnix 6X – Pro Solar, ova nova solarna izdanja omogućuju korisnicima da rade ono što vole duže kroz značajno produljeno trajanje baterije i nove funkcije, uključujući surfanje, brdski biciklizam i penjačke aktivnosti. 1

Instinct Solar

Radite ono što volite, duže s Instinct Solar satom. Ovo je sat s odvažnim dizajnom, a pomaže vam da oslobodite svoj aktivni način života na otvorenom. S nevjerojatno dugim trajanjem baterije koja vas osnažuje da iskusite više, uređaj u isto vrijeme zadržava vašu povezanost i omogućuje vam da ostanete u formi pomoću pametnih funkcija i funkcija za praćenje aktivnosti.

Predstavljajući prekretnicu za Garmin, Instinct Solar može osigurati neograničen vijek trajanja baterije uz dovoljno izlaganja suncu u načinu rada Štednja baterije. Koristeći način ekspedicije s dovoljnom izloženošću suncu, Instinct Solar pruža povećanu funkcionalnost GPS-a uz trajanje baterije više od dva mjeseca. Serija Instinct Solar također se može pohvaliti s trajanjem baterije do 24 dana u načinu rada pametnog sata u zatvorenom i više od 50 dana s dovoljnom izloženošću suncu. Korisnici mogu ovako produžiti trajanje baterije pomoću uključivanja Power Managera.

Instinct Solar – izdanje za surfanje sadrži specifične funkcije za surfanje poput podataka o plimi i surferskim aktivnostima kako bi surferi mogli maksimalno iskoristiti svaki val. Instinct Solar – izdanje za surfanje ujedno je i multisport sat za rekreaciju na vodi. Instinct Solar – taktičko izdanje opremljen je taktičkim karakteristikama kao što su kompatibilnost naočala za noćno gledanje i način rada Stealth.

Uz već snažnu aktivnost na otvorenom i praćenje zdravlja, Instinct Solar sada uključuje i Pulse Ox2 kako bi provjerio koliko dobro tijelo pojedinca apsorbira kisik. Prati i energiju tijela kako bi optimizirao tjelesne rezerve energije pomoću mjernih podataka praćenja zdravlja.

fēnix 6 serija – solarno izdanje

Fēnix 6S Pro Solar i fēnix 6 Pro Solar su najnoviji članovi Garmin multisport GPS linije pametnih satova.

Sa solarnim lećama za punjenje Garmin Power Glass i prilagodljivim Power manager načinom korištenja, serija fēnix 6 – Solarna izdanja koristi sunčevu snagu da sačuva trajanje baterije i bude spremna za aktivnosti tjednima, tako da će korisnici imati više vremena na ručnom zglobu za uživanje u svojim aktivnostima, značajkama treninga, kartama na brodu, strujanju glazbe i još mnogo toga. Proširivši robusne profile aktivnosti koji su uključeni u seriju fēnix, fēnix 6 i 6S solarna izdanja dolaze spremni za surfanje, brdski biciklizam i zatvoreni uspon.

  • Surfanje: Koristeći profil za surfanje, koji se može naći na Instinct Solar satu – izdanju za surfanje, fēnix surferi mogu pratiti ukupne valove, vrijeme surfanja, maksimalnu brzinu i najduži val. Kada surfaju ispred Surfline kamere, korisnici koji nose fēnix ili Instinct za surfanje mogu učitati svoju aktivnost u svoj Surfline račun i kasnije pogledati video te aktivnosti surfanja.
  • Brdski biciklizam: Koristeći novu “Grit and Flow” aktivnost, korisnici mogu pratiti detalje svakodnevne vožnje s metrikama brdskog biciklizma, uz posebne mjere koje ocjenjuju težinu staze i koliko se glatko biciklisti spuštaju uz dodijeljivanje jedinstvenog rezultata kako bi ga idući put mogli dostići.
  • Zatvoreni uspon: ovaj profil aktivnosti omogućuje biciklistima da prate trajanje aktivnosti u zatvorenim prostorima. Metrike uključuju broj ruta, vertikalnu udaljenost, vrijeme uspona, težinu svake rute i više.

Fēnix 6S Pro Solar ima trajanje baterije u načinu rada pametnog sata do devet dana u zatvorenom i do 10,5 dana s dovoljnom izloženošću suncu, dok je trajanje baterije za fēnix 6 Pro Solar u načinu rada pametnog sata do 14 dana, a dovoljno je do 16 dana izlaganja suncu.

Fēnix 6 serija – Solar izdanje nudi i napredni nadzor spavanja, koji pruža detaljnu raščlambu korisničkih svjetlosnih, dubokih i REM faza mirovanja, kao i podatke o pulse Ox i disanju. To se može vidjeti na posvećenom widgetu koji uključuje ocjenu razine stresa i uvid u metrike o snu. Fēnix 6 serija uključuje mape TopoActive Europe za avanture na otvorenom, ski karte za preko 2.000 skijališta diljem svijeta i preko 41.000 golf terena. Fēnix 6 sadrži Garmin Pay i pohranu glazbe na uređaju do 2.000 pjesama, što korisnicima omogućuje sinkronizaciju popisa za reprodukciju s nekoliko najpopularnijih glazbenih servisa (potrebna pretplata), nije potreban telefon.

tactix Delta – Solar izdanje

Tactix Delta solarno izdanje je četvrta generacija tactix obitelji, koja je razvijena na platformi fēnix serije. Napravljena u skladu s vojničkim standardima (MIL-STD-810), tactix Delta – Solar izdanje koristi solarno punjenje kako bi se produžilo trajanje baterije te uz korištenje Power Managera pružilo trajanje baterije do 21 dan u zatvorenom i do 24 dana s dovoljnom izloženošću suncu.

Značajke spremne za misiju na tactix Delta – Solar izdanju uključuju nevidljivi način rada, koji onemogućuje dijeljenje lokacije i bežično povezivanje, te prekidač za uklanjanje da biste izbrisali svu korisničku memoriju. Robustan, sofisticirani dizajn sadrži stalno uključeni zaslon od 1,4 inča, safirne leće otporne na ogrebotine, crni DLC obloženi čelični okvir, crni čelični stražnji poklopac s PVD-om i potpuno novi crni taktički najlonski QuickFit remen s pojačanim šivanjem i izloženim hardwareom od crnog metala.

Uz specijalizirane taktičke značajke, kao što je mapiranje, glazba, napredni trening i iste pametne značajke iz obitelji fēnix 6, tactix Delta – Solar izdanje izgrađen je za zahtjevnu terensku upotrebu i svakodnevno nošenje.

Instinct Solar i Fenix 6 serija – solarna izdanja i tactix Delta – solarno izdanje predstavljaju stalnu inovaciju Garmin inicijative za solarnu tehnologiju i sada su dostupni. Kompletna linija Garmin pametnih satova sa solarnim punjenjem također uključuje fēnix 6X – Pro Solar i quatix 6X Solar. Predložene maloprodajne cijene počinju od 399,99 eura za Instinct Solar, 749,99 eura za fēnix 6 serija- Solarna izdanja i 1,099 eura za taktik Delta – Solar Edition.

1 Sve brojke o trajanju baterije podrazumijevaju korištenje sata u trajanju od 3 sata dnevno na otvorenom (50,000 lux)

2 Ovo nije medicinski uređaj i nije namijenjen za dijagnozu ili praćenje bilo kojeg medicinskog stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox nije dostupan u svim zemljama.

Vaši komentari

Banner