BANJALUČKA TRKAČKA LIGA: Četrdeset trkača odmjerilo snage na Banj brdu

Danas je na Banj brdu kod Banjaluke održana druga trka u sklopu Banjalučke trkačke lige.

1783
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Poslije prošlomjesečne trke na 5 kilometara u parku “Mladen Stojanović”, ovog puta je održana brdska trka na 3 kilometra.

Bilo je 40 finišera, a najbolji su u muškoj konkurenciji bili: 1. Oleg Galić (11:59), 2. Davor Vidović (12:55), 3. Vladimir Trbić (13:35), a u ženskoj konkurenciji: 1. Lucia Kimani (16:18), 2. Sanda Skenderija (16:43), 3. Snježana Pisarić (17:11).

Kompletne rezultate možete provjeriti na OVOM LINK-u.

– Sve je super prošlo, htjeli smo samo da organizujemo trku jer kod nas nije dozvoljeno okupljanje više od 50 ljudi, tako da je nismo ni reklamirali, a prijave smo otvorili sedam dana prije. Najvažnije da se nešto održava i da smo se uspjeli skupiti i družiti, rekao je ispred organizatora Banjalučke trkačke lige, Duško Tadić te poručio:

– Trudimo se i stojimo na raspolaganju trkačima i organizatorima oko nas ukoliko trebaju pomoć u svom radu jer znamo da su svi ostali bez sponzora i da su u problemima zbog situacije. Nadamo se da će pandemija što prije proći.

Sljedeća trka Banjalučke trkačke lige će biti na 10 kilometara i početkom novembra. Tad će liga početi i novu akciju za prikupljanje novogodišnjih paketića za socijalnu ugroženu djecu.

Vaši komentari

Banner