Isprobali smo adidas Solarboost 3 & Supernova+ patike za trčanje

Nove adidas SOLARBOOST 3 i SUPERNOVA+ patike za trčanje su stigle! Isprobali smo ih i prenosimo vam naše utiske.

1252

Sport Vision tim / PR Promo

Trkači uvijek žele bolje i više – više kilometara, više energije, više komfora, više povjerenja u opremu koju nose i više vjerovanja u sebe. A da biste vjerovali sebi tokom trčanja, neophodno je da vjerujete i svojim patikama.

Brend adidas je u ovoj trkačkoj sezoni predstavio novu kolekciju SOLARBOOST i SUPERNOVA patika za trčanje. U pitanju su modeli adidas SOLARBOOST 3 i SUPERNOVA+ koje smo isprobali i sada vam prenosimo naše utiske.

Šta treba da znate o novim SOLARBOOST 3 patikama za trčanje?

Priča o SOLARBOOST-u je priča o povjerenju i priča o moći trčanja koju dobijete onog trenutka kada dobijete prave patike. Ono po čemu se nove adidas SOLARBOOST 3 patike izdvajaju od svojih prethodnica jeste tzv. LEP sistem koji vam omogućava optimalni povrat energije sa svakim korakom.

Još jedan, specijalno za ovaj model unaprijeđen detalj, jeste Control Rail sistem koji garantuje kontrolu i stabilnost onog trenutka kad zavežete pertle i krenete. Boost međuđon predstavlja najresponzivnije adidas punjenje do sada, osmišljeno tako da omogući boost energije koja vas podstiče da uvijek idete dalje i budete brži, uz minimalno trošenje energije.

Zahvaljujući svim performansama na koje bespogovorno možete da se oslonite, model SOLARBOOST 3 idealan je za dugoprugaše i iskusne trkače koji traže dodatnu stabilnost za kilometre i kilometre koje istrče tokom sezone.

Težina patike za veličinu 9 (43 1/3) iznosi 312 g, dok je nagib međuđona 10 mm (peta 32 mm, prednji dio 22 mm).

Kome su namijenjene SUPERNOVA+ patike za trčanje?

Model koji sadrži kombinaciju svih trkačkih tehnologija kojima možete vjerovati – adidas SUPERNOVA+ osmišljen je tako da se u njemu osjećate kao da zapravo ne trčite. Izrađen je od materijala koji vas neće sputavati, dok će vam ujedno pružati maksimalan komfor.

Onog trenutka kada obujete nove SUPERNOVA+ patike za trčanje, shvatite da su dizajnerima prilikom njihovog stvaranja na umu bili upravo početnici.

Posebno konstruisano mrežasto gornjište pruža podršku i prozračnost na mjestima na kojima su one najpotrebnije. Kombinacija Boost i Bounce tehnologije u međuđonu može se posmatrati kao savršeni miks performansi za maksimalni povrat energije i udobnost, pa vas baš ništa neće sputavati prilikom linearnih i lateralnih kretanja.

Prosječna težina patike za veličinu 9 (43 1/3) takođe iznosi 312 g, uz nagib međuđona od 10 mm.

Novu kolekciju adidas patika za trčanje već sada možete pronaći u našim prodavnicama ili naručiti online. Vidimo se na stazi!

Vaši komentari

Banner