5. PHARMAMED TRAVNIK NOĆNA UTRKA: Festival trčanja u Travniku

Pripreme za peto izdanje Pharmamed Travnik noćne utrke su u punom jeku, a organizator, Centar za edukaciju mladih, najavljuje dvodnevni „festival trčanja“, koji će obuhvatiti niz različitih sadržaja za cijelu porodicu.

1418
Travnik 2018. godine (Foto: Dražen Filipović)
Banner
Banner

Moje trčanje – trcanje.net

Organizator najavljuje i najveći nagradni fond do sada, u ukupnom iznosu od 4.000 KM – 1.000 KM za osvojeno prvo mjesto, 600 za drugo i 400 za treće mjesto u muškoj i ženskoj kategoriji.

Sama utrka bit će održana 3. septembra sa startom u 20:00 sati, a organizatori već bilježe cifru od preko 500 prijavljenih. Prijave su još uvijek moguće putem LINK-a.

I ove godine, organizator je pripremio odličan startni paket, sa kvalitetnom dry skin majicom, promotivnim poklonima sponzora,vaučerima za posjetu znamenitostima u Zavičajnom muzeju Travnik, Rodnoj kući Ive Andrića i tvrđavi Stari grad. Za sve koji istrče peticu, pripremljene su finišerske medalje kao uspomena na uspješno istrčanu trasu najveće male utrke u BiH.

Više o petoj 5K trci u Travniku saznajte na LINK-u.

CEM je pripremio i utrku za najmlađe u četiri uzrasne kategorije, pod generalnim pokroviteljstvom Helen Doron English Travnik. Prijave za Helen Doron Kids’ Fun run su moguće u prostorijama Helen Doron Learning Centra u Travniku, te putem Facebook stranica Helen Doron English Travnik i Travnik noćna utrka. Prijaviti se mogu djeca uzrasta od 4 do 11 godina, a organizator je za pobjednike u sve četiri kategorije pripremio pehare i poklone sponzora.

Svi posjetitelji utrke moći će posjetiti i Expo zonu, u kojoj će saznati sve što ih zanima o proizvodima i uslugama sponzora utrke, okušati se u fitness battle, isprobati relax masažu, provjeriti indeks tjelesne mase i uživati u brojnim drugim sadržajima koje su pripremili sponzori utrke.

Dovoljno razloga da se cijela porodica prijavi na utrku i bude u Travniku 2. i 3. septembra, jer će zasigurno svi pronaći sadržaj koji će im biti zanimljiv i u kojem će uživati.

Vaši komentari

Banner